ΦΟΒΕΡΗ Μάκιντος: Έσπασε το (δικός της) Παγκόσμιο Ρεκόρ στα 400μ μικτής ατομικής (video)

Απίθανα πράγματα από την Σάμερ Μάκιντος κατά τη διάρκεια των καναδικών trials για το Παρίσι. Βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ μικτής ατομικής κατά 1μιση σχεδόν δευτερόλεπτο.

by Μάνος Φυρογένης

Καλύτερη φετινή ατομική επίδοση ίσον βελτίωση κάθε άλλης χρονομετρημένης κούρσας την τρέχουσα περίοδο. Ατομικό ρεκόρ σημαίνει ξεπερνώ τα όριά μου. Το παγκόσμιο ρεκόρ (στην κολύμβηση) ισοδυναμεί με τον καλύτερο χρόνο από όλους τους συναθλητές/τριες μου στα χρονικά. Η Σάμερ Μάκιντος λοιπόν τα έκανε όλα στα καναδικά trials για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως έσπασε το δικό της Παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ μικτής Ατομικής! Φτάνουν τα παραπάνω για να σφηνωθεί το όνομά της στο μυαλό του; Φτάνουν αλλά είναι και 18χρονών.

Το παιδί θαύμα από τον Καναδά κολύμπησε την απόσταση σε 4:24.38 βελτιώνοντας κατά ενάμιση δευτερόλεπτο σχεδόν το 4:25.87 που είχε κάνει η ίδια στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση.

Η Μάκιντος επιβεβαίωσε λοιπόν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο πως αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα στο Παρίσι. Εκεί που θα βουτήξει επίσης και στα 200μ ελεύθερο και 400μ ελεύθερο. Η κούρσα μάλιστα των 400μ δίπλα στην 23χρονη Τίτμους (Αυστραλία) και την 10 φορές Ολυμπιονίκη φυσικά, Κέιτι Λεντέκι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA