Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός Πειραιά, καθώς οι αθλήτριες του Αλεξάνταρ Τσίριτς υποδέχθηκαν τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο «Παπαστράτειο» επικρατώντας με 16-5. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης  συνέχισαν με το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα, και πλέον προετοιμάζονται για τη σπουδαία αναμέτρηση με Εθνικό Πειραιά, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Το #AQF24 που βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Πειραιά για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στις πρωταθλήτριες και τις δευτεραθλήτριες Ελλάδας (ενώ ήταν παράλληλα και στη Νέα Σμύρνη), μίλησε με την νεαρή περιφερειακό του Ολυμπιακού Φωτεινή Τριχά προκειμένου να μας πει την άποψη της για το παιχνίδι με την ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου, αλλά και για εκείνο του Σαββάτου όπου θα διεκδικήσει έναν ακόμη ευρωπαϊκό τίτλο.

Διαβάστε τα όσα η Φωτεινή Τριχά δήλωσε στο Aquafeed24.com:

«Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση είναι η αλήθεια, σίγουρα κάναμε κάποια λάθη αλλά προσπαθήσαμε πολύ στο να μην δεχθούμε γκολ. Νομίζω φάνηκε ότι παίξαμε καλά στην άμυνα, ενώ στην επίθεση μας βγήκαν όσα κάναμε, ήμασταν συγκεντρωμένες, ξέραμε τι χρειάζεται και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και κύλησαν όλα σωστά θεωρώ.

Σίγουρα μας βγήκε κούραση γιατί είχαμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια στη Ρώμη, αλλά κάναμε την κατάλληλη προπόνηση ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στη σημερινή αναμέτρηση και σε αυτή που ακολουθεί το Σάββατο.

Εμείς δεν αλλάζουμε κάτι στον τρόπο που προπονούμαστε πάμε με το ίδιο σκεπτικό. Είμαστε έτοιμες να πάμε και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο και πιστεύω ότι θα πάρουμε στο τέλος το αποτέλεσμα που θέλουμε».