Φωτεινή Τριχά: «Κάναμε κάποια λάθη, πολύ ανταγωνιστική η Βουλιαγμένη»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας, ήταν αυτό του Ναυτικό Ομίλου Βουλιαγμένης απέναντι στον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με τις πρωταθλήτριες Ελλάδος να παίρνουν το τρίποντο χάρη στη νίκη τους με 10-9.

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας της, μίλησε η διεθνής περιφερειακός των Πρωταθλητριών Ελλάδος, Φωτεινή Τριχά, η οποία τόνισε πως ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι πολύ μαχητικές σε όλο τον αγώνα, ενώ η Βουλιαγμένη ήταν άκρως ανταγωνιστική. Κλείνοντας είπε πως η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί, κάτι το οποίο και θα γίνει μέσω της καθημερινής προπόνησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες ήμασταν πολύ μαχητικές, κάτι που φάνηκε και από το τελικό σκορ. Παρόλο που ήμασταν τέσσερα-πέντε γκολ μπροστά στη μέση του παιχνιδιού, προς το τέλος μειώθηκε η διαφορά. Κάναμε κάποια λάθη, τα οποία σε συνδυασμό με το ότι η Βουλιαγμένη ήταν πολύ ανταγωνιστική, οδήγησαν στο αποτέλεσμα που φέραμε. Έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει και αυτό θα το πετύχουμε μέσω της προπόνησης κάθε μέρα»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA