Ανεβάζει ρυθμό ενόψει της επόμενης εβδομάδες και του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα του Αλεξάντερ Τσίριτς, η οποία διατηρεί το απόλυτο των νικών στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, αφού ολοκλήρωσε και την 14η Αγωνιστική με μια άνετη επικράτηση απέναντι της ΝΕ Πατρών, 25-5.

Το πρώτο και δεύτερο μέρος ήταν και τα παραγωγικότερα για τον Ολυμπιακό απέναντι στην μαχητική ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη, με τις ερυθρόλευκες να βρίσκουν επιθετικές λύσεις με ποικίλους τρόπους, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα υψηλή αποτελεσματικότητα στην άμυνα. Τρεις ακόμη βαθμοί μετά την σημερινή νίκη προστίθενται στο αήττητο του Ολυμπιακού, ο οποίος φτάνει πλέον τους 42 βαθμούς στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με την ΝΕ Πατρών να παραμένει στους 18β. και την 7η θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 25-5

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 8-2, 5-1, 5-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Τριχά 1, Ξενάκη 5, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου, Τορνάρου 1, Β. Πλευρίτου 4, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου, Σάντα 4, Τζωρτζακάκη.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Μιχαήλ Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Λέβι 2, Ευθ.Τσιμάρα 1, Μπαλάτσα 1, Πετάση, Κουρέτα 1, Μοίραλη, Κεπενού, Δ. Κοντάκου, Κρινά, Α. Κοντάκου, Μιχαλάτου, Ρακ.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης