Με την κατάκτηση της 8ης θέσης από τον Θάνο Τσιρίκο στον Τελικό του αγωνίσματος καταδύσεων από Σταθερά 10 μ., Α’ κατηγορίας Αγοριών, ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων, στη Ριέκα της Κροατίας, το βράδυ της Κυριακής (27/6).

Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής βαθμολογήθηκε με 438,25 βαθμούς στον Τελικό (λιγότερο από τον προκριματικό που είχε 443.00 και ήταν 5ος) και δεν κατάφερε τελικά να πλασαριστεί ψηλά και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, όπως είχε κάνει στην προηγούμενη αντίστοιχη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τελικού Σταθεράς Α’ ΕΔΩ.

Η υπεύθυνη έφορος του αθλήματος και αρχηγός της αποστολής Πέπη Χαραλάμπους μας δήλωσε μετά το φινάλε της διοργάνωσης: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την υπέρτατη και γιγάντια προσπάθεια των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Νέων και Νεανίδων. Οι αθλητές μας έδωσαν ψυχή και κατάφεραν, εν μέσω πανδημίας, με τρεις μόνο μήνες προετοιμασία, το άριστο δυνατό. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας αλλά και στην ομάδα των προπονητών που δούλεψαν γι αυτό!

Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία μας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο, ο οποίος συμπεριέλαβε στη μεγάλη αγκαλιά του το άθλημά μας που ύστερα από πολλά “χρόνια μοναξιάς” αισθανόμαστε επιτέλους μέλος της οικογένειας του Υγρού Στίβου.
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη για να φτάσουμε το άθλημα των Καταδύσεων ψηλά, εκεί που του αξίζει! Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και προχωράμε!”

Facebook Comments