Φερεντσβάρος και Γιούγκ βολιδοσκοπούν τον Στέλιο Αργυρόπουλο-Κανακάκη!

by Aquafeed 24

Η πορεία της Εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με την επιτυχία του Ολυμπιακού στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, έχουν τοποθετήσει τους Έλληνες διεθνείς αθλητές ως πρώτες επιλογές για τα σπουδαιότερα κλαμπ της Γηραιάς Ηπείρου.

Μετά τη «βόμβα» της Νόβι Μπέογκραντ με τη σφήνα για την απόκτηση του Άγγελου Βλαχόπουλου, που αποκάλυψε το Aquafeed24, δύο κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον διεθνή αθλητή της Εθνικής ανδρών, Στέλιο Αργυρόπουλο-Κανακάκη.

Φερεντσβάρος και Γιούγκ Ντουμπρόβνικ θέλουν να υπογράψουν με τον πολυσχιδή παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος ανταμείβεται για τη σκληρή δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά συνάμα για την εργατικότητα, τον επαγγελματισμό του και επί της ουσίας για το γεγονός ότι ζει και αναπνέει για την υδατοσφαίριση. Ο Αργυρόπουλος-Κανακάκης αποτελεί, παρά το νεαρό της ηλικίας του, παράδειγμα για τα παιδιά, είναι ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού και της «γαλανόλευκης» τα τελευταία έτη, επομένως όταν οι πληροφορίες μας από το διεθνές στερέωμα μας αποκάλυψαν το ενδιαφέρον Ούγγρων και Κροατών για χάρη του, το θεωρήσαμε φυσικό επακόλουθο της καριέρας του όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά, όσο η σεζόν είναι σε εξέλιξη και με τον Ολυμπιακό επίσης να σχεδιάζει μια μεγάλη ομάδα για του χρόνου, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και τίποτα δεν είναι οριστικό, ωστόσο το γεγονός ότι η ελίτ των ομάδων πανευρωπαϊκά επιχειρεί να επενδύσει σε Έλληνες διεθνείς αθλητές, μόνο χαρά και τιμή μπορεί να αποτελεί για το ελληνικό πόλο. Για τον ίδιο, εάν αποφασίσει να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό, είτε με τη μια, είτε με την άλλη ομάδα, θα του προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες στο κορυφαίο επίπεδο.

Με το θέμα αρχίζουν να ασχολούνται δημοσιογράφοι του εξωτερικού, όπως το wpdworld.com, το οποίο σε δημοσίευμα του την Τρίτη, υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της Γιούγκ Ντουμπρόβνικ του Αλέξανδρου Παπαναστασίου για τον Στέλιο Αργυρόπουλο-Κανακάκη. 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA