Φερεντσβάρος: Γύρισαν «σπίτι» οι πρωταθλητές (photos)

Με το πολυπόθητο τρόπαιο στα μπαγκάζια, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φερεντσβάρος επέστρεψε στην Ουγγαρία.

by Μάνος Φυρογένης

Εεε Εεε Έφτασαν! Οι παίκτες της Φερεντσβάρος είχαν αφήσει με πρόθεση χώρο στις αποσκευές. Ήλπιζαν, πίστευαν βαθιά μέσα τους ότι από τη Μάλτα θα φύγουν φορτωμένοι. Όπερ και εγένετο.

Έπειτα από ένα συναρπαστικό αγωνιστικό τριήμερο στην Βαλέτα, οι Μαγυάροι στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης μετά από μία πενταετία και αφού το πανηγύρισαν με την ψυχή τους, κοιμήθηκαν (όσο κοιμήθηκαν) με την κούπα αγκαλιά, γύρισαν στη Βουδαπέστη.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν τους πρωταθλητές φίλοι και συγγενείς για να τους προϋπαντήσουν. Οι δικοί τους άνθρωποι, οι αφανείς ήρωες των πρωταγωνιστών χωρίς τους οποίους κανένας αθλητής δεν θα έκανε καριέρα. Τα παιδιά τους, οι γονείς, οι σύντροφοι και οι σύζυγοί τους, τα στηρίγματά τους. Μία αγκαλιά, ένα φιλί, ένα χαμόγελο επιβράβευσης. Οι νικητές είναι στο «σπίτι».

Στη συνέχεια, σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα ντυμένο με τα ρούχα της ομάδας φυσικά, βρέθηκε έξω από το MVM Domeς για τις απαραίτητες φωτογραφίες αρχείου και συνεντεύξεις. Το εν λόγω “στολίδι” είχε προετοιμαστεί για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές Ευρώπης καθώς περιμετρικά υπήρχε μήνυμα συγχαρητηρίων για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης και η.. χρυσή παρέα του, απολαμβάνουν τα κάλλη της κορυφής.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA