Ευρωπαϊκό Βελιγράδι: Τα μέλη της ελληνικής αποστολής

Με 21 κολυμβητές και κολυμβήτριες θα ταξιδέψει η ελληνική αποστολή για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Βελιγράδι (17-23/6).

by Μάνος Φυρογένης

Το δεύτερο μεγάλο κολυμβητικό γεγονός της χρονιάς πλησιάζει (17-23/6). Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, εκεί που η ελληνική αποστολή θα αριβάρει με 21μελής αποστολή κολυμβητών και κολυμβητριών. Ένα crash test ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και μία τελευταία ευκαιρία για να πιάσουν το όριο όσοι δεν τα έχουν καταφέρει ώστε να βρεθούν στο Παρίσι.

Αναλυτικά την «γαλανόλευκη» αποστολή απαρτίζουν οι: Χρήστου Απόστολος, Γκολομέεβ Κρίστιαν, Μάρκος Δημήτριος, Μπίλας Στέργιος-Μάριος, Σίσκος Απόστολος, Μακρυγιάννης Ευάγγελος, Παπαστάμος Απόστολος, Ασπουγαλής Γεώργιος, Βαζαίος Ανδρέας, Κούγκουλος Αναστάσιος, Στάμου Κωνσταντίνος, Εγγλεζάκης Κωνσταντίνος, Γιουρτζίδης Δανιήλ, Σοφικίτης Βασίλειος, Μελαδίνης Οδυσσέας, Ντουντουνάκη Άννα, Δράκου Θεοδώρα, Δαμασιώτη Γεωργία, Κοντογεώργου Ελένη, Αγγελάκη Χαρά, Δρασίδου Μαρία-Θάλεια

Αν και είχαν εξασφαλίσει την παρουσία τους σε αυτό, Βασιλάκη και Ντούμας επέλεξαν να πατήσουν skip για να κρατήσουν δυνάμεις για το Εφήβων-Νεανίδων (γεννημένοι 2006-2010) και να κυνηγήσουν τη διάκριση εκεί (Βίλνιους 2-7/7).

Στην κατηγορία Open Water θα συμμετάσχουν οι Άλκης Κυνηγάκης και Σκαρής Γιάννης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA