Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών: Πρεμιέρα την Κυριακή (18/9, 12:40) για την Εθνική, κόντρα στη Ρουμανία

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Η Ρουμανία είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών στην αυριανή πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Κ19) στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τους Ρουμάνους την Κυριακή (18/9) στις 12:40 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας), για την 1η αγωνιστική του Γ´ Ομίλου.

Στον Γ’ Όμιλο της διοργάνωσης μετέχουν ακόμα οι Σερβία και Γερμανία. Η συνέχεια στη σειρά των αγώνων της Εθνικής μας τις επόμενες ημέρες: Δευτέρα 19/9, 17:20 Ελλάδα – Σερβία. Τρίτη 20/9, 10:00 Ελλάδα – Γερμανία.

Οι άλλοι τρεις Όμιλοι:

Α’: Ισπανία, Ολλανδία, Μάλτα, Τσεχία

Β’: Κροατία, Ιταλία, Γεωργία, Σλοβακία

Δ’: Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Γαλλία, Τουρκία

Οι 1οι στη βαθμολογία των Ομίλων, προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά («8»).

Στην ελληνική αποστολή, που έφτασε χθες το βράδυ στο Μαυροβούνιο, μετέχουν οι εξής 15 πολίστες: Βαγγέλης Πούρος, Γιάννης Καρακούρος, Γιάννης Τόττης, Δημήτρης – Πρόδρομος Μπουζαλάς, Νίκος Γκίλλας, Σπύρος Λυκούδης, Νεκτάριος Ηλιόπουλος, Ανδρέας Αλμύρας, Χρήστος Μπιτσάκος, Νίκος Καστρινάκης, Σεμίρ Σπάχιτς, Κώστας Κανδανολέων, Τάσος Μύριλος, Ανδρέας Μπιτσάκος, Απόστολος Γεωργαράς.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας, ο συνεργάτης του Μάκης Λυκούδης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος, ο διεθνής μας διατητής Χρήστος Κουρτίδης και ο Γιώργος Μαργιούκλας (αρχηγός αποστολής).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας δήλωσε σχετικά: :”Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μένουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, απέναντι σε κάθε αντίπαλο και θα επιδιώξουμε κατ’ αρχάς την πρωτιά στον Όμιλό μας, παρότι υπάρχει σε αυτόν και η πολύ ισχυρή Σερβία. Βήμα βήμα θα θέτουμε και τον στόχο κάθε φορά”.

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Η Ελλάδα μετέχει για 25η φορά σε αντίστοιχη διοργάνωση (από το 1970), έχοντας στη συλλογή της 3 Μετάλλια: Χάλκινο το 1992 (Σοπρόν), Αργυρό το 2000 (Λούνεν) και Χρυσό το 2018 (Μινσκ).

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA