Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων: Χάλκινο μετάλλιο για Θάνου και Ρηγάκου στο Τεχνικό Ντουέτο!

by Γιώργος Χρήστου

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι διακρίσεις της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στη Μάλτα, με ένα ακόμα μετάλλιο, το τρίτο, που αυτή τη φορά είναι χάλκινο, με «περιπετειώδη» τρόπο και θα σας εξηγήσουμε γιατί.

Οι Βασιλική Θάνου και Σοφία Ρηγάκου, στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου, εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά τους με θέμα «Cruella» και βαθμολογήθηκαν με 254,8633 βαθμούς, που τις ανέβασαν αρχικά στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, με ασημένιο μετάλλιο (στην απονομή που έγινε κανονικά). Στο μεταξύ, η Γαλλία, που το Ντουέτο της (Ταπιέ και Τουλιέρ) αναδείχθηκε αρχικά 3ο, είχε υποβάλει ένσταση για τη βαθμολογία της, η οποία έγινε δεκτή, πολύ αργότερα. Της αφαιρέθηκε, έτσι, το base mark (βαθμός ποινής) που της είχε καταλογιστεί και η βαθμολογία της έγινε 263,8966 β.. Έτσι κατακτά το ασημένιο και τα κορίτσια της Ελλάδας πήραν το χάλκινο.

Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Ισπανίδες Αλβάρεζ – Κάλε με 272,7866 β. Οι απονομές θα γίνουν εκ νέου αύριο Δευτέρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Αύριο Δευτέρα (1/7) θα αγωνιστούν, το πρωί στις 11:00, η Ζωή Καράγγελου στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο και το απόγευμα, στις 18:00, οι Βασιλική Θάνου και Σοφία Ρηγάκου στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA