Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας: Μάρκος & Χρήστου ανοίγουν την αυλαία στο Οτοπένι

by Μάνος Φυρογένης

Λίγες ώρες απομένουν για τη εκκίνηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 25άρα πισίνας στο Οτοπένι της Ρουμανίας (5/12, 09:30) με δύο κολυμβητές εκ της εννεαμελής ελληνικής αποστολής να ρίχνονται στο νερό.

Ο Δημήτρης Μάρκος είναι ο πρώτος που θα «πέσει», ξεκινώντας από τα 400μ ελεύθερο. Με επίδοση 3:49.41 είναι 20ος από τους 34 συνολικά που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα προσπαθήσει να σημειώσει χρόνο τέτοιο που θα του δώσει την πρόκριση για τον απογευματινό τελικό (από τις 18:00 και μετά).

Η δεύτερη χρονικά ελληνική συμμετοχή έρχεται από τον Απόστολο Χρήστου στα 50μ. ύπτιο. Ο πρωταθλητής της «γηραιάς ηπείρου» στην 50άρα πισίνα έχει τον τρίτο καλύτερο χρόνο από τους 35 που έχουν δηλώσει συμμετοχή (23.05) και έχει ταξιδέψει στη Ρουμανία με πολλές αξιώσεις για διάκριση.

Ο Απόστολος Χρήστου μάλιστα τοποθέτησε τον πήχη του στη συμμετοχή στον τελικό στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

«Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι ένας ενδιάμεσος στόχος μέσα στην σεζόν και θέλω να κάνω μια καλή εμφάνιση και να είμαι ανταγωνιστικός, θέλοντας να συμμετάσχω και στα δυο αγωνίσματα μου στον τελικό της διοργάνωσης και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ σ’ αυτές τις κούρσες».

Πηγή: koe.org

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA