Χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, ο Κυπελλούχος Ευρώπης Εθνικός Πειραιά προσπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Ηλυσιακού, επικρατώντας 19-4 για την 19η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Το κλίμα στην ομάδα της Αντιγόνης Ρουμπέση είναι πανηγυρικό μετά την κατάκτηση του ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ, ωστόσο άπαντες άφησαν πίσω για λίγο τους εορτασμούς και αγωνίστηκαν με συγκέντρωση κόντρα στον νεανικό Ηλυσιακό του Γιώργου Τσόκα.

Η Αντιγόνη Ρουμπέση είδε την ομάδα της να προηγείται 7-0 και 9-1 στο ημίχρονο. Η διαφορά πήγε στο +10 στο τρίτο οκτάλεπτο (13-3) ενώ από τρία τέρματα σημείωσαν οι Ελληνιάδη και Μπάκοτς. Ο Εθνικός αγωνίστηκε με νεαρές αθλήτριες, ενώ ξεκουράστηκαν οι Τζόνσον, αδερφές Χαραλαμπίδη, Ιωάννου και Πάρκες.

ΕΘΝΙΚΟΣ  NOBEL HELLAS– ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 19-4

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 4-2, 6-1

ΕΘΝΙΚΟΣ (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ζερβού 2, Γκοτζιά, Ελληνιάδη 3, Κοντονή 2, Μπερίκου 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 2, Ρακιντζή, Λαλούση 1, Ιόλη Μπενέκου, Μπάκοτς 3, Φερεντίνου, Μπέτα 2, Καραμπέτσου 2.

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κώτσου, Παπασιφάκη, Μοσκοφίδου, Κουτίνιο, Κωνσταντά 1, Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου Ο., Αρώνη, Σκαρπαλέζου Ν., Λιαπάκη 2, Ρηγοπούλου, Κανταλέα, Νικολακοπούλου, Παναγιότι 1.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Σταβαρής

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Facebook Comments