Μία πολύ δυνατή «μάχη» έδωσε το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου, η ΝΕ Πατρών απέναντι στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ BETSSON, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου με τις γηπεδούχες να παίρνουν τελικά την πρόκριση, επικρατώντας 15-9 παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενες ακολουθούσαν κατά πόδας στο σκορ, ούσες κοντά μέχρι το ημίχρονο εκεί οι παίκτριες του Βαγγέλη Πάτερου πήγαν προηγούμενες με 7-3, όμως στη συνέχεια η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης επικοινωνήσαμε με την περιφερειακό του συνόλου του Μιχάλη Λαζαρίδη, την Ευφροσύνη Τσιμάρα, η οποία μας μίλησε για την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδας της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ίδια να εξηγεί ότι η ΝΕΠ έφυγε πικραμένη από κολυμβητήριο, καθώς ήθελε να «χτυπήσει» το παιχνίδι και ήταν μία ευκαιρία για να παίξει ένα Final Four στην πόλης της.

Η Ευφροσύνη Τσιμάρα στο #AQF24:

«Θα μπορούσα να πω ότι φύγαμε λίγο πικραμένες από το χθεσινό παιχνίδι. Θέλαμε πολύ την πρόκριση στο final 4 καθώς και θα το φιλοξενήσει η ίδια μας η πολη. Ξέραμε την δυναμική του αντιπάλου μας, ξέραμε που έπρεπε να χτυπήσουμε και ότι θα ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ενώ η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά και μέχρι το ημίχρονο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, στο τρίτο οκτάλεπτο χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας στην άμυνα. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι δείξαμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας σαν ομάδα και τι μπορούμε να καταφέρουμε με λίγη περισσότερη δουλειά. Σίγουρα φετος η Πάτρα είναι μια ομάδα που κανενας αντίπαλος δεν πρέπει να υποτιμήσει».