Ευδοκία Τσιμάρα: «Να γράψουμε μια ιστορική επιτυχία για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson»!

by Aquafeed 24

ΠΗΓΗ: alimoswaterpolo.com

Η μεγάλη στιγμή έφθασε για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, καθώς ξεκινάει για τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου η σειρά με τον Πανιώνιο με έπαθλο την 5η θέση στην Α1 γυναικών και παράλληλα, εκτός απροόπτου, ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα… milestones που έχει πετύχει ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson σε μια διετία είναι ήδη αρκετά, όμως τώρα η ομάδα του Γιάννη Μπενόπουλου θέλει να υλοποιήσει ένα ακόμη και συγκεκριμένα να γίνει ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα που θα κερδίσει τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα και να γράψει ιστορία.

Το διακύβευμα είναι σπουδαίο και άπαντες, προπονητικό επιτελείο, αθλήτριες και Διοίκηση συντάσσονται στον κοινό στόχο, με την πρώτη αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 8/5 και ώρα 21:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, καθώς ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ έχει πλεονέκτημα έδρας. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 10/5 και ώρα 18:30 στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, η νεαρή περιφερειακός του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, Ευδοκία Τσιμάρα, μίλησε στο alimoswaterpolo.com: 

«Είναι πολύ μεγάλος ο στόχος και έχουμε προετοιμαστεί σκληρά για να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα απέναντι στον Πανιώνιο. Θα είναι μια απαιτητική σειρά παιχνιδιών και θέλουμε στο τέλος να χαμογελάσουμε και να κλείσουμε τη χρονιά με μια ιστορική επιτυχία για τον σύλλογο του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA