Ευδοκία Τσιμάρα: «Δυνατό παιχνίδι με Βουλιαγμένη – Να φθάσουμε ψηλά τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ BETSSON»!

by Aquafeed 24

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έρχεται στον δρόμο της γυναικείας ομάδας του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ BETSSON, καθώς τα κορίτσια του Βαγγέλη Πάτερου προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας με αντίπαλο τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο της υδατοσφαίρισης με την πορεία του, βρισκόμενος αυτή τη στιγμή στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς, δηλαδή με οκτώ νίκες και μόλις μια ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αναμφίβολα, η αναμέτρηση με τον ΝΟ Βουλιαγμένης θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ BETSSON, κόντρα σε μια ομάδα που έχει συγκεντρώσει έως τώρα 19 βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ συνεχίζει στη φάση των «16» στο Euro Cup γυναικών.

Ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης, η οποία είναι προγραμματισμένο το Σάββατο στις 16:00 στο κολυμβητήριο του Λαιμού, η νεαρή περιφερειακός του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ BETSSON, Ευδοκία Τσιμάρα, μίλησε στο alimoswaterpolo.com:

«Έχουμε πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, καθώς δεν επαναπαυόμαστε και σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι η νίκη. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυναμική του ΝΟ Βουλιαγμένης, μιας ομάδας με ιστορία στην Α1 γυναικών, η οποία παράλληλα έχει βρει ρυθμό από τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, ωστόσο θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμες γίνεται και να αφήσουμε εκ νέου ένα θετικό αποτύπωμα με την εικόνα μας σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας έχει ήδη αποδειχθεί, όμως συνεχίζουμε με ταπεινότητα και προσήλωση για να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ BETTSON».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA