Ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Κουνδουράκη και παράλληλα την έναρξη μιας νέας συμφωνίας με τον Ανέστη Πεσματζόγλου.

Αναλυτικά:

Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Κουνδουράκη

«Ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Βασίλη Κουνδουράκηγια τη 2ετή άριστη συνεργασία στα γυναικεία τμήμα υδατοσφαίρισης. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις και η… πόρτα του Ομίλου θα είναι πάντα ανοικτή».

 

Έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Ανέστη Πεσματζόγλου

«Ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ανέστη Πεσματζόγλου. Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την καθοδήγηση των γυναικείων τμημάτων υδατοσφαίρισης του Ομίλου. Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Ρ. εύχεται υγεία και επιτυχίες».  

 

Το βιογραφικό του ΑνέστηΠεσματζόγλου

Ο Ανέστης Πεσματζόγλου υπήρξε διακεκριμένος πολίστας στη δεκαετία του ’80 και αρχές αυτής του ’90, καθώς με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας ήταν παρών σεόλες τις μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση τίτλων. Φυσικά υπήρξε και μέλος των Εθνικών ομάδων. Σταμάτησε την καριέρα του ως παίκτης το 1993.

Η προπονητική του πορεία ξεκίνησε στο ΝΟ Βουλιαγμένης (1986-92), ως συνεργάτης του Γιάννη Γιαννουρή και ενώ ήταν ακόμη παίκτης στη Γλυφάδα.

Από το 1993 διετέλεσε συνεργάτης προπονητής του Νίκου Αναγνωστόπουλου στην Εθνική ομάδα Γυναικών, ενώ δούλεψε και στον Εθνικό Πειραιά έως το 1996, οπότε ανέλαβε τον ΝΟ Χαλκίδας, με τον οποίο έζησε μεγάλες στιγμές στην Α1. Εκεί έμεινε μέχρι το 2012 και στη συνέχεια επέστρεψε στη Γλυφάδα.

Το 2013… μετακόμισε στο εξωτερικό και ως προπονητής δούλεψε στο Ισραήλ, στον σύλλογο Σαμίρ, αλλά και στην Εθνική ομάδα (2015-18). Στη συνέχεια βρέθηκε στη Φινλανδία όπου το 2019 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανδρών και Νέων Ανδρών με τη Σέτους Έσπου, ενώ πήρε την 2η θέση στο πρωτάθλημα Γυναικών, καθώς είχε αναλάβει και τα δύο τμήματα πόλο του συλλόγου.

Το 2020 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καρούζ στην Ελβετία, αλλά οι εκεί εγχώριες διοργανώσεις διακόπηκαν και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2020 συμφώνησε με το Νηρέα Χαλανδρίου, κατακτώντας την 6η θέση στην Α1 Γυναικών τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και παράλληλα την 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Με το Νηρέα πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία των νέων γυναικών επικρατώντας στον τελικό του Ολυμπιακού με 12-11 στα πέναλτι (κ.α. 8-8).