Έξαλλος Χατζηθεοδώρου με διαιτησία: «Σφυρίζουν τον Παναθηναϊκό λες και δεν υπάρχει άλλη ομάδα»

Πυρ και μανία ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου με αφορμή τη διαιτησία του δεύτερου «μικρού» τελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

by Aquafeed 24

Τα προεόρτια του θριάμβου του μπασκετικού Παναθηναϊκού στο Βερολίνο έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη. Οι «πράσινοι» έφυγαν με σπουδαίο διπλό από το «Ποσειδώνιο», απάντησαν με οφθαλμός αντί οφθαλμού στον ΠΑΟΚ που είχε αλώσει το Γουδή και έφεραν τη σειρά των «μικρών» τελικών στα ίσα (1-1).

Η τρίτη θέση λοιπόν της Α1 πόλο ανδρών και συνεπώς το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προγραμματικά του LEN Champions League θα δοθεί το απόγευμα της Πέμπτης (30/5) στην έδρα του Παναθηναϊκού (20:00).

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δεν μάσησε τα λόγια του και ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας για την γενικότερη «ειδική μεταχείριση» που έχει λάβει το «τριφύλλι» φέτος κατά τα λεγόμενά του κόντρα στην ομάδα που προπονεί.

«Καταρχάς συγχαρητήρια στο Παναθηναϊκό, έπαιξε για να κερδίσει. Ωστόσο η σαπουνόπερα που γίνεται, συνεχίζεται» είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και φανέρωσε αυτό που θα ακολουθούσε.

«Μηδέν σεβασμός στην προσπάθεια των αθλητών. Εδώ έρχονται οι διαιτητές και κάνουν… πάρτι, κάτι το οποίο το έχουμε συνηθίσει απλά ελπίζαμε ότι θα σεβαστούν αυτή την προσπάθεια των παικτών. Δεν την σέβονται. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, προς Θεού, ο Παναθηναϊκός κέρδισε, όταν σου δίνουν, παίρνεις και κερδίζεις. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας την Πέμπτη, θα κατέβουμε στην Αθήνα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, εκτός από τους ‘κυρίους’ έξω από την πισίνα, οι οποίοι φέτος σφυρίζουν τον Παναθηναϊκό λες και δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Τους λόγους μπορείτε να τους αναζητήσετε. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, αν τα καταφέρουμε έχει καλώς, αν όχι, πάλι έχει καλώς, έτσι και αλλιώς έχουμε φτάσει εκεί που θέλαμε, κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι στα δύο αυτά τα παιχνίδια έχει βγει η μισή ομάδα με αντικατάσταση, αυτό το πράγμα είναι γελοίο, δεν υπάρχει πουθενά. Αυτό συμβαίνει μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ με την συγκεκριμένη ομάδα, δεν τρέχει τίποτα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, και το εννοώ, τα παιδιά ήρθαν να παίξουν σωστό πόλο. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ό,τι αποτέλεσμα βγει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την εξαιρετική παρουσία, συγγνώμη που στεναχωρήθηκαν, σαφώς και δεν το θέλαμε αυτό».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA