Επέστρεψε στις νίκες ο Υδραϊκός καθώς η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε 16-9 του ΝΟ Χίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο για την 11η αγωνιστική και με αυτό τον τρόπο κλείνει τον πρώτο γύρο με 25 βαθμούς, επομένως το πρόσημο είναι θετικό, καθώς ο Υδραϊκός βρίσκεται στην πρώτη τετράδα!

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη κυριάρχησε από το ξεκίνημα, προηγήθηκε ακόμα και με 7-1 και έφτασε εύκολα στην επικράτηση επί του ΝΟ Χίου που βρίσκεται στην 11η και προτελευταία θέση με 6 βαθμούς.

Σημειώνεται ωστόσο ότι ο προπονητής της Χίου, Γιώργος Ντόσκας, ήταν τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα, επίσης τιμωρημένος με κόκκινη από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν ο φουνταριστός Νίκος Κουλιεράκης, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε ο Νίκος Ντούλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΥΔΡΑΙΚΟΣ 9-16

Οκτάλεπτα: 1-5, 3-3, 2-3, 3-5.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Αντώνης Μισετζής): Καρακούρος Ι., Μιμίδης Σ. 3, Μιμίδης Μ. 1, Μπερτόλης Π., Φραγκιαδούλης, Σφηκάκης, Κανδιόγλου, Μόκκας 1, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης 4, Καλαργυρός, Αμπάζης, Παππάς Κ., Καρακούρος Μ., Γκίλλας.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας 2, Γούρας 1, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης 2, Πρέκας, Μπλάνης 2, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχειλίδης 2, Καπετανάκης 1, Πωλογεώργης, Όμπερτ 3, Ίρβινγκ 1.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Δασκαλοπούλου

Facebook Comments