Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ της Α2 ανδρών, με την Τρίαινα Βούλας να υποδέχεται ως τυπικός γηπεδούχος στο Ιλίσιο κολυμβητήριο τον Ιωνικό.

Η ομάδα του Γιώργου Πουλιόπουλου κατάφερε τελικά να πάρει την νίκη με 11-10, κάνοντας μία μεγάλη ανατροπή στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης, και ενώ βρισκόταν λίγο πριν το τέλος πίσω με 10-9.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωνικός, ο οποίος πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο το παιχνίδι, διαφέρει αρκετά με την Τρίαινα κυρίως στο οικονομικό επίπεδο. Το μπάτζετ της Τρίαινας είναι πολύ μεγαλύτερο και φέτος η ομάδα έχει υψηλές βλέψεις και ξεκάθαρο στόχο την άνοδο. Παρ´ όλα αυτά, η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη ήταν συνολικά εξαιρετική, είχε σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακα της, Τσαλίκη, ο οποίος απέκρουσε μάλιστα ένα πολύ κρίσιμο πέναλτι του Κουτσιαλή λίγο πριν το ημίχρονο και πάλεψε παλικαρίσια για την νίκη σε όλο το παιχνίδι.

Η Τρίαινα, από την άλλη, εκτός ότι στερήθηκε τον Γαβριήλ Γαβαλά στα 2μ της επίθεσης, αλλά και τον Γιώργο Αλεβίζο, αγωνίστηκε χωρίς να έχει κάνει προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

ΤΡΙΑΝΑ ΒΟΥΛΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ 11-10

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-4, 3-3, 3-1. Σκόρερ: Τρίαινα Βούλας: Φλώρος 3, Γεωργακόπουλος 1, Κουτσιαλής 1, Γαβαλάς Σπ. 1, Δούκας 2, Δημακόπουλος 1, Φωτίου 2. Ιωνικός: Γέμελος 2, Μακαντάνης Ι. 2, Μπουργούρης 1, Πρωτοψάλτης 2, Μακαντάνης Ν. 2, Λαδάς 1.

Facebook Comments