Έτρεξαν στον Μαραθώνιο οι «Ασημένιες» της Αθήνας! (+pics)

by Aquafeed 24

Πιστές στα Ολυμπιακά ιδεώδη για ακόμη μια φορά, οι Ασημένιες Ολυμπιονίκες της Αθήνας στην υδατοσφαίριση έτρεξαν στον Κλασικό Μαραθώνιο την Κυριακή και κατάφεραν να στείλουν το μήνυμα ότι μπορούμε να ξεπερνάμε τα όρια μας, βάζοντας καρδιά και ψυχή σε ότι και αν επιδιώκουμε!

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, η Κατερίνα Οικονομοπούλουκαι η Γεωργία Ελληνάκη έτρεξαν τα 42 χιλιόμετρα και έζησαν τη φοβερή εμπειρία του Κλασικού Μαραθωνίου, που προσεγγίζει τα βλέμματα παγκοσμίως ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα. Στα 5 χιλιόμετρα έτρεξε η επίσης ασημένια το 2004 Τόνια Μωραΐτη.

Μάλιστα, η Κατερίνα Οικονομοπούλου έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο με πολύ καλό χρόνο, ενώ το ίδιο κατάφερε και η Βούλα Κοζομπόλη, χωρίς καθόλου προετοιμασία και παρότι 15 περίπου χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό ένιωσε έντονη αδιαθεσία λόγω χαμηλής πίεσης, ωστόσο έσφιξε τα δόντια και συνέχισε έως το τέλος. Στα 42 χιλιόμετρα αγωνίστηκε για πρώτη φορά και η Γεωργία Ελληνάκη. Όσον αφορά την Τόνια Μωραΐτη έτρεξε τα 5 χιλιόμετρα!

Άξιες για ακόμη μια φορά!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA