Έτοιμη για Ευρώπη απόντος αρχηγού!

by Aquafeed 24

Το μυαλό στον επαναληπτικό με την Ορτίτζια για τα προημιτελικά του Euro Cup είχε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΘ ο ΝΟ Βουλιαγμένης και έδειξε έτοιμη για την πρόκληση που έχει μπροστά της.

Η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν δεν συνάντησε δυσκολία στο να επικρατήσει 15-5 για την 7η αγωνιστική και συνεχίζει πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς έναντι 14 του Υδραϊκού, ενώ στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς δεν αγωνίστηκε ο αρχηγός, Χρήστος Αφρουδάκης για λόγους ξεκούρασης και ο Νίκος Κουρούβανης.

Πλέον, όλοι στη Βουλιαγμένη προσανατολίζονται στην αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα, η οποία θα έχει ευκαιρία πρόκρισης στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ύστερα από το διπλό που σημείωσε στις Συρακούσες.

Τα οκτάλεπτα: 4-0 , 2-2 , 3-1 , 6-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Μάρκος Καζαλής): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Σταμέλος, Γούβης, Μπούχα 3, Ποντικέας 2, Καπετανάκης, Τίγκας 2, Σολανάκης 2, Χριστοφορίδης, Δήμου 1, Ανδρεάδης

ΟΦΘ (Τέλης Κορύτσας): Φαρσάρης, Δανιήλ, Προσινικλής 1, Αληχανίδης Α. 2, Γιώρτσος, Μπιτσάκης, Αντιβαλίδης 1, Αληχανίδης Β., Δημητριάδης 1, Πισσίας, Τερτιρόπουλος, Βαχαρέλης, Φοροτζίδης

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης, Ποσποτίκης

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA