Έτοιμες για πρωτάθλημα… Νέων γυναικών!

by Aquafeed 24

Ο Νηρέας Χαλανδρίου επικράτησε εκτός έδρας με 7-5 του ΑΝΟ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, ενώ η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα αξιοποίησε ως επί το πλείστον αθλήτριες της κατηγορίας Νέων γυναικών, ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος που ξεκινά την Παρασκευή.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό στο ξεκίνημα με το πρώτο οκτάλεπτο να μην έχει γκολ, όμως στο ημίχρονο ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε το προβάδισμα (4-3) και στις αρχές του τρίτου έκανε το 5-3.  Το σύνολο της Ευτυχίας Καραγιάννη ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-5, ενώ η προπονήτρια του Νηρέα έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής επίσης σε αθλήτριες της κατηγορίας Νέων γυναικών. Οι δύο ομάδες έχουν βλέψεις για το συγκεκριμένο ηλικιακό και το μηδαμινό βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης επέτρεψε δοκιμές. Στο τελικό σκορ συνέβαλε η νεαρή Τορνάρου, η οποία σημείωσε τα δύο τελευταία γκολ της αναμέτρησης υπέρ του Νηρέα.

Σημαντική απώλεια για τον ΑΝΟΓ ήταν αυτή της Ιουλιάννας Κοντονή, η οποία ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας στην επόμενη φάση θα βρεθεί στον όμιλο για τις θέσεις 1-4, ξεκινώντας χωρίς βαθμό, ενώ ο Νηρέας Χαλανδρίου θα βρεθεί στον όμιλο για τις θέσεις 5-8, ξεκινώντας με 3 βαθμούς.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 5-7

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 4-3, 1-1, 0-3 

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Καλαργυρού, Κολιτσοπούλου, Λούδη, Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη 2, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Φραγκιουδάκη, Κολοκοτρώνη, Κοντογιάννη, Γαλιατσάτου 2, Γροζοπούλου, Καρύτσα

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 2, Κάσσαρη, Τριχά, Ξανθοπούλου 1, Παπαναστασίου, Μπόβαλη, Φραγκιά, Δούλη, Κουτέλη 1, Αγγελίδη, Τορνάρου 2, Μαντουδιώτη, Λάζαρη

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κόκκινος

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA