Εθνικός: Ο Δημήτρης Κολοβός αποχώρησε από το γυναικείο τμήμα – Έργο μόνο στις ακαδημίες

by Aquafeed 24

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση ενός ιστορικού τίτλου, του τροπαίου του Κυπέλλου Ελλάδας, η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά έχει υποστεί ήδη τεράστιες αλλαγές με τη σημαντικότερη να έρχεται ενώπιον σας τώρα, μέσω του #AQF24.

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνώριζαν εδώ και μέρες τι έχει συμβεί, όμως πλέον θα το μάθει όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη μέσω της ιστοσελίδας μας. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Δημήτρης Κολοβός έχει αποχωρήσει επίσημα από κάθε αρμοδιότητα την οποία είχε στο γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά και δεν θα συνεχίσει, όντας απογοητευμένος από πρόσωπα και καταστάσεις οι οποίες επικρατούν στο άθλημα σε εγχώριο επίπεδο.

Την περασμένη Δευτέρα (10/6), συγκέντρωσε τις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο σε εστιατόριο στη Βάρκιζα και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη γυναικεία ομάδα, επομένως οιαδήποτε απόφαση πάρθηκε εν συνεχεία στο τμήμα, ειδικότερα για το προπονητικό team, δεν σχετίζεται με τον Δημήτρη Κολοβό και τον έως τώρα general manager, Τάσο Σιδέρη.

Εντούτοις, ο Δημήτρης Κολοβός, έχει αποφασίσει να διατηρήσει υπό την ευθύνη του τις ακαδημίες κοριτσιών του συλλόγου, με στόχο να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο, συνεχίζοντας το έργο που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με συνέπεια.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, ο Εθνικός θα αλλάξει πλεύση στο γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης, με τον Στέφανο Λέανδρο και το προπονητικό του επιτελείο να αποτελούν παρελθόν. Σύντομα – αν όχι απόψε – ο Εθνικός θα έχει νέο προπονητή, ενώ θα στελεχωθεί αναλόγως και στο κομμάτι των αθλητριών, καθώς έχει υποστεί σημαντικές, βασικές, αλλαγές.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κολοβό, που στη θητεία του στο γυναικείο τμήμα κατέκτησε ένα ευρωπαϊκό και ένα εγχώριο τρόπαιο, οι λόγοι που τον εξώθησαν θα γίνουν γνωστοί σε λίγο καιρό από τώρα με επίσημο τρόπο.

Εθνικός Πειραιά: Αλλαγή πλεύσης και… τέλος ο Λέανδρος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA