Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών έχει μόλις ολοκληρωθεί στο Παπαστράτειο με τις «κυανόλευκες» να κάνουν το καθήκον τους έστω κι αν τα… χρειάστηκαν για 20 αγωνιστικά λεπτά.

Για ένα ακόμα παιχνίδι η Ειρήνη Νίνου «κουβάλησε» την επίθεση του Εθνικού, σέρνοντας το… χορό για να ακολουθήσουν και οι Άλκηστις Μπενέκου, Έφη Κατσίμρπη σε μία εν τέλει άνετη επικράτηση πριν το άκρως απαιτητικό παιχνίδι με τη Ματαρό.

Οι Πειραιώτισσες φιλοξενούν το Σάββατο το απόγευμα (4/11, 19:30) στο Πέτρος Καπαγέρωφ τη φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης στο πιο δύσκολο παιχνίδι τους μέχρι τώρα ελπίζοντας να μπορέσουν να φανούν ανταγωνιστικές αρχικώς και να «χτυπήσουν» το ματς ώστε να μείνουν ζωντανές στο όνειρο της πρόκρισης στο Final-4.

Στην προσπάθειά τους αυτή, ευελπιστούν πως θα έχουν τον κόσμο του «Αυτοκράτορα» – που ξέρει να στέκεται δίπλα στην ομάδα και στα καλά και στα δύσκολα – αλλά και κάθε φαν του αθλήματος στο πλευρό τους για να τις στηρίξουν με τη φωνή τους και να δώσουν ώθηση στα κορίτσια του Στέφανου Λέανδρου να υπερβάλλουν εαυτόν. Το μέγεθος του αντιπάλου είναι τέτοιο που απαιτεί αρωγή, αμέριστη υποστήριξη και συσπείρωση.

Στις κερκίδες θα βρίσκεται και η ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών που προελαύνει στη Γ΄ Εθνική σε ένα ακόμα σπουδαίο απόγευμα από αυτά που είχαν λείψει στον Εθνικό και πλέον ξαναζεί.

Ακούστε λοιπόν τι έχει να σας πει η χαρισματική διεθνής περιφερειακός και κατακλείστε το κολυμβητήριο του Πειραιά το απόγευμα του Σαββάτου (4/11, 19:30) για να συνδράμετε στο δύσκολο έργο των κοριτσιών. Μην λείψει κανένας.