Δεν ταξίδεψε ο Εθνικός!

by Aquafeed 24

Στο Ηράκλειο της Κρήτης παραμένει η αποστολή του Εθνικού Πειραιώς για δεύτερη διαδοχική ημέρα, καθώς υπάρχει απαγορευτικό απόπλου λόγω κακοκαιρίας.

Ο Κώστας Βαμβακάρης μίλησε στην επίσημη σελίδα του τμήματος για την πολύ καλή εμφάνιση των «κυανόλευκων» κόντρα στον ΝΟ Ρεθύμνου και το 3×3 στη Β’ φάση.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και ασθενειών στην ομάδα, ελπίζοντας τίποτα να μην επηρεάσει τον «Αυτοκράτορα» στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΑΝΟΓ.

Αναλυτικά:

«Όσον αφορά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη και κρατήσαμε υψηλό ρυθμό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι το δεύτερο οκτάλεπτο ήμασταν κοντά, ωστόσο στη συνέχεια πετύχαμε κάποια γκολ στην κόντρα και άνοιξε το σκορ. Έχουμε μια ταλαιπωρία καθώς λόγω απαγορευτικού απόπλου παραμείναμε στο Ηράκλειο και αν δεν υπάρξει άλλο απαγορευτικό θα είμαστε στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής. Προβληματίζομαι γιατί η ομάδα βγαίνει από τον ρυθμό της και θα έχουμε πρόβλημα το Σάββατο κόντρα στη Γλυφάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί είναι θέμα καιρού και δεν εξαρτάται από εμάς. Θα προσπαθήσουμε παρά τις αντιξοότητες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΑΝΟΓ. Εννοείται ότι πάμε για τη νίκη. Είναι ακόμη ένας αγώνας προετοιμαίας για εμάς ενόψει Ευρώπης και θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Έχουμε ένα-δύο προβλήματα ασθενειών και μικροτραυματισμών και ελπίζω μέχρι το Σάββατο να είμαστε πλήρεις. Μάλιστα εδώ στην Κρήτη έμεινε εκτός η Αλεξία Τζούρκα λόγω πυρετού. Δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να υπάρξει και σήμερα το βράδυ απαγορευτικό και να μην ταξιδέψουμε γιατί εκεί θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Τα παιχνίδια Τετάρτη-Σάββατο βοηθούν την ομάδα μας να κρατάει υψηλό ρυθμό και κρατούν σε εγρήγορση τις αθλήτριες. Έτσι μπορούμε να δοκιμάσουμε περισσότερα στοιχεία στο τεχνικό κομμάτι».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA