Εθνική πόλο ανδρών: Ξεκίνησε προετοιμασία στο Βόλο

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών συνεχίζει στο Βόλο την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

by Μάνος Φυρογένης

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Θοδωρή Βλάχου βρίσκεται η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Η «Επίσημη Πετυχημένη» αφού γύρισε από τη Σαρδηνία και φωτογραφήθηκε στο Ναό του Ποσειδώνα, έφυγε για τη Μαγνησία όπου θα είναι η βάση της τις επόμενες μέρες με την κλεψίδρα για το Παρίσι να αδειάζει.

Στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» συνεχίζει την προετοιμασία της και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ΗΠΑ που ετοιμάζεται για το μεγάλο γεγονός. Ένα φιλικό παιχνίδι, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, έχει προγραμματιστεί για τις 12/7 στις 20:30 μεταξύ δύο ομάδων που θα τα πουν και στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 2€ και όλα τα έσοδα αναμένεται να διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα είχαν… εγκαινιάσει το αναβαθμισμένο κολυμβητήριο και το 2022, πραγματοποιώντας και τότε κοινή προετοιμασία.

Η μεγαλύτερη στιγμή του αθλητισμού πλησιάζει, το σπουδαίο ραντεβού απέχει λίγες μόλις μέρες πλέον και όπως φάνηκε και από τις συνομιλίες με τους πρωταγωνιστές στο πλαίσιο της Media Day, είναι διψασμένοι και αποφασισμένοι για αυτά που ευελπιστούν να ‘ρθούν στο Παρίσι κοιτάζοντας ωστόσο κάθε παιχνίδι τη φορά. Μετά από 16 χρόνια η ελληνική υδατοσφαίριση θα έχει και την Εθνική γυναικών παρούσα στο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Η Εθνική πόλο των ανδρών θα ξεκινήσει τους αγώνες της στον Α’ όμιλο στις 28 Ιουλίου με αντίπαλο τη Ρουμανία, ενώ Εθνική ομάδα πόλο γυναικών θα κάνει πρεμιέρα μια ημέρα νωρίτερα με αντίπαλο την ομάδα των ΗΠΑ στον Β’ όμιλο.

Το πρόγραμμα:

Εθνική ανδρών-Α’ Όμιλος
1η, 28 Ιουλίου:
22:05 Ρουμανία-Ελλάδα

2η, 30 Ιουλίου:
20:30 Μαυροβούνιο-Ελλάδα

3η, 1 Αυγούστου:
11:30 Ελλάδα-ΗΠΑ

4η, 3 Αυγούστου:
13:05 Ελλάδα-Κροατία

5η, 5 Αυγούστου:
16:10 Ελλάδα-Ιταλία.

Πηγή: taxydromos.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA