Εθνική πόλο ανδρών: Συμμετοχή σε σπουδαίο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Παρίσι

Την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις και να παίξει τρία πολύ δυνατά φιλικά πριν πετάξει για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα έχει η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών.

by Μάνος Φυρογένης

Οι μέρες φεύγουν σαν νερό. Η περιφορά της φλόγας ανά την Ελλάδα ολοκληρώθηκε και εκείνη παίρνει το δρόμο προς το Παρίσι, εκεί που θα χτυπήσει η καρδιά του Ολυμπισμού το προσεχές καλοκαίρι.

Οι διοργάνωσες των συλλόγων μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Άλλωστε όπως έχει δηλώσει και ο Άγγελος Βλαχόπουλος στο #AQF24, οι διεθνείς μιλούν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς για το εθνόσημο και η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλους και απ’ όλα.

Ο υγρός στίβος λοιπόν στα καλύτερά του. Ο φτωχός συγγενής των υπόλοιπων κατηγοριών θα έχει πολλαπλή εκπροσώπηση στο Παρίσι, μεταξύ των οποίων και οι Εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών. Λίγο πριν αριβάρει λοιπόν στη γαλλική πρωτεύουσα το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου, θα περάσει μία βόλτα και από τη Σαρδηνία. Εκεί το διήμερο 4-6 Ιουλίου, η «Επίσημη Πετυχημένη» θα συμμετάσχει σε τουρνουά γιγάντων με τους Ιταλούς, τους πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανούς και τους Παγκόσμιους πρωταθλητές, Κροάτες.

Παίζοντας με τους καλύτερους γίνεσαι καλύτερος, μετράς τις δυνάμεις σου, το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι και η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, διψάει για επιστροφή στο βάθρο. Μεγάλη η προσμονή για αυτά που έρχονται το καλοκαίρι.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA