Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Πέταξε για Ντόχα με χαμόγελα και όνειρα!

Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών για τη Ντόχα με απελευθερωμένα από τα δεσμά χέρια και πόδια πλέον, μόλις ξεκίνησε.

by Μάνος Φυρογένης

«Ακόμα κι αν φύγεις για το γύρο του κόσμου […] θα ‘μαστε πάντα μαζί».

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών με… αέρα στα πανιά της και λυτρωμένη από ό,τι έσφιγγε τη θηλειά, πέταξε για τη Ντόχα. Μετά την δυνατή προετοιμασία με την Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών που κορυφώθηκε με το φιλικό της Τετάρτης (31/1) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, οι τριταθλήτριες Ευρώπης αναχώρησαν για τη 14η συμμετοχή της «γαλανόλευκης» σε επίπεδο γυναικών σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και γλυκιά ανάμνηση το χρυσό στη Σανγκάη το 2011.

Η 15μελής αγωνιστική αποστολή μαζί με το προπονητικό σταφ, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και τον γενικό αρχηγό της ομάδας αναχώρησε με ένα πλατύ χαμόγελο για τη Μέση Ανατολή.

Αλεξάνδρα Ασημάκη (6), Ειρήνη Νίνου (3), Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου (2), Χρυσή Διαμαντοπούλου (4), Ελένη Ελληνιάδη (2), Μαρία Πάτρα (2), Νικόλ Ελευθεριάδου (3), Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (2), Ελένη Ξενάκη (5), Βασιλική Πλευρίτου (2), Ελευθερία Πλευρίτου (6), Μαργαρίτα Πλευρίτου (5). Ιωάννα Σταματοπούλου (3), Φωτεινή Τριχά (1), Ιωάννα Χυδηριώτη (4).

  • Σε παρένθεση οι συμμετοχές τους σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ξεκινούν μεθαύριο (Κυριακή 4/4) για το Β’ όμιλο με πρώτη αντίπαλο τη Γαλλία του Τεό Λοράντου στις 12:00.

Καλή επιτυχία κορίτσια!!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA