Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Φιλανθρωπικός αγώνας Υδατοσφαίρισης για το Make A Wish

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών θα παίξει πόλο για καλό σκοπό την Κυραική (21/1) για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει αμαξίδιο.

by Μάνος Φυρογένης

Ο υγρός στίβος ανέκαθεν ήταν κοινωνικά ευαίσθητος και το αποδεικνύει άλλη μία φορά. Η ελληνική υδατοσφαίριση και οι άνθρωποι αυτής, έχοντας βιώσει τις δυσκολίες στο πετσί τους θέλουν να συνδράμουν έτσι ώστε ένα 6χρονο κορίτσι να αποκτήσει αμαξίδιο και να βελτιώσει τη ζωή που απλώνεται μπροστά του.

Για το λόγο αυτό λοιπόν η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας & Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, διοργανώνουν φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, άρτι αφιχθείς από το Ζάγκρεμπ και την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος την Κυριακή 21/1/24 και ώρα 19:00, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, Πειραιώς 160, στην Αθήνα.

Αστέρες και ινδάλματα του τώρα και του χθες παίζουν πόλο για φιλανθρωπικό σκοπό και ζητούν την έμπρακτη στήριξή σας. Τα έσοδα του φιλικού αυτού αγώνα (5ευρώ η τιμή του εισιτηρίου) θα διατεθούν στο Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τη μικρή αυτή μαχήτρια.

Είστε πάνω από όλα Άνθρωποι και αισθανόμαστε περηφάνεια που περιβαλλόμαστε από Κύριους και Κυρίες του δικού σας αναστήματος και βεληνεκούς. Είθε να γεμίσει το κολυμβητήριο και οι ευχές όλων των παιδιών του κόσμου να πάρουν σάρκα και οστά.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Οι Λιμενικοί ζητούν 5 λεπτά από το χρόνο μας και την ελάχιστη καταβολή (5 ευρώ ) ηλεκτρονικής συμμετοχής για αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει ένα αμαξίδιο.

Σε ένα αγώνα που θα έχει έντονο το στοιχείο της πόλης του Βόλου με την συμμέτοχή των Λιμενικών Θοδωρή Βλάχου και προπονητή της Εθνικής μας ομάδας και των διεθνών διαιτητών Μπουδραμή Νίκου και Κυράνη Κώστα η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας & Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, διοργανώνουν φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος, για φιλανθρωπικό σκοπό, την Κυριακή 21/1/24 και ώρα 19:00, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, Πειραιώς 160, στην Αθήνα.

Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες και ασημένιοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, έχουν και φέτος να διαγράψουν σπουδαία πορεία, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Πλωτάρχη του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρου Βλάχου. Μαζί τους στον φιλανθρωπικό Αγώνα θα αγωνιστούν οι Ολυμπιονίκες πολίστες του Λιμενικού Σώματος που έχουν διαγράψει λαμπρή πορεία στον υγρό στίβο και συγκεκριμένα οι Πλωτάρχες Λ.Σ. Λούδης Κωνσταντίνος, Ψύχος Γεώργιος, Μάζης Δημήτριος και οι Υποπλοίαρχοι Λ.Σ. Δάνδολος Κωνσταντίνος, Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος, Χατζής Θέμης, Ρέππας Γεώργιος, Βλοντάκης Αντώνιος, Αφρουδάκης Γεώργιος και Καλακόνας Θεόδωρος.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει ένα αμαξίδιο.

Έχοντας γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση, καθημερινά καταβάλλει προσπάθεια να κάνει τα απαραίτητα βήματα για την ανάπτυξή της – κυριολεκτικά και μεταφορικά – και κατά συνέπεια, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της. Ήδη, έχει καταφέρει να στηρίζει τον κορμό της σε μια περπατούρα και έχει αναπτύξει προφορικό λόγο! Είναι ένα δυνατό κορίτσι και εύχεται να αποκτήσει ένα ειδικό αμαξίδιο όπως αυτό της αγαπημένης της ηρωίδας, της ποντικίνας Μάντυ από την σειρά Peppa Pig, ώστε να αυξηθεί η αυτονομία της!

Με την υποστήριξή σας θα καταφέρουμε να συμβάλουμε στην εκπλήρωση της ευχής της, ενώ εάν τα έσοδα ξεπεράσουν το απαραίτητο ποσό (4.680€), θα συμβάλουμε στην εκπλήρωση της ευχής ενός ακόμη 3χρονου ήρωα, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια!

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τον Αγώνα είτε απλά να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή, χωρίς την φυσική του παρουσία στον Αγώνα, μπορεί στον κάτωθι σύνδεσμο να βρει τις απαραίτητες πληροφορίες:

https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Make-A-Wish_Water-Polo-National-Team

Τέλος, σημειώνεται πως η μεγαλύτερη δωρεά που θα κατατεθεί «κερδίζει» μία συλλεκτική μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους πρωταθλητές της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης και τον προπονητή τους Θεόδωρο Βλάχο, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, την οποία ευχαριστούμε πολύ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA