Εθνική ομάδα κολύμβησης: Προετοιμασία στο Λιβίνιο των Άλπεων ενόψει Ευρωπαϊκού

Κολυμβητές και κολυμβήτριες της Εθνικής ομάδας βρίσκονται στο Λιβίνιο της βόρειας Ιταλίας για προετοιμασία ενόψει Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι και φυσικά Ολυμπιακών Αγώνων.

by Μάνος Φυρογένης

Στο χιονισμένο Λιβίνιο στις Ιταλικές Άλπεις βρίσκονται 12 αθλητές και αθλήτριες της «γαλανόλευκης» κολύμβησης στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προπονητικής προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών στο Βελιγράδι (10-23/6) και βεβαίως τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Επαρχία το Σόντριο, περιφέρεια η Λομβαρδία πρωτεύουσα της οποίας αποτελεί το Μιλάνο. Κοντά στα σύνορα με την Ελβετία, το Λιβίνιο αποτελεί έναν από τους δήμους που θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026. Ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο, κρυμμένο και χωμένο ανάμεσα στις χιονισμένες βουνοκορφές των Άλπεων, παρέχει τις καλύτερες συνθήκες με αίθουσες αποθεραπείας, πισίνες, γυμναστήριο και άλλα, για να προετοιμαστούν οι κολυμβητές/τριες όσο το δυνατόν καλύτερα.

Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Βασίλης Σοφικίτης, Ελένη Κοντογεώργου, Άννα Ντουντουνάκη, Γεωργία Δαμασιώτη, Δημήτρης Μάρκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κώστας Εγγλεζάκης, Δανιήλ Γιουρτζίδης, Άκης Κυνηγάκης, Κώστας Στάμου αποτελούν την αποστολή και συνοδεύονται από τους προπονητές Παναγιώτη Βελέντζα, Τάσο Καράμπελα, Νίκο Φλεριανό, Γιώργο Δαμασιώτη, τη φυσιοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη ενώ αρχηγός της είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος ΚΟΕ, Σπύρος Γιαννιώτης.

Παράλληλα υπάρχει διάδρομος στον πρώτο όροφο με τις Ολυμπιακός δάδες από όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ρέπλικα από το 1986.

Η «Αθήνα 2004» έχει το δικό της χώρο, με αντικείμενα που θυμίζουν στον επισκέπτη τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων από την πατρίδα μας.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA