Εθνική Καναδά: Με την Μιμίδη οι εκλεκτές του Παραντέλο για το Παγκόσμιο στη Ντόχα

Γνωστή έγινε η 15άδα του Παραντέλο που θα ταξιδέψει στη Ντόχα το Φλεβάρη για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στις επιλογές του φυσικά και η... δική μας Μαρίλια Μιμίδη

by Μάνος Φυρογένης

Ενάμιση μήνα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα και η Εθνική ομάδα του Καναδά έκανε γνωστή τη 15άδα που θα διεκδικίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.  Ανάμεσα στις εκλεκτές, βρίσκεται και η δική μας Μαρίλια Μιμίδη, η οποία την περασμένη σεζόν επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να αγωνιστεί με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης.

Η 26χρονη Μαρίλια που το 2014 ήταν μέλος της Εθνικής Νεανίδων στη Μαδρίτη (4η θέση) χρίστηκε διεθνής με τον Καναδά το 2017 και από τότε αποτελεί μόνιμο μέλος του στις μεγάλες διοργανώσεις. Ως αθλήτρια έχει φορέσει το σκουφάκι του ΑΝΟΓ πριν περάσει στον ωκεανό για λογαριασμό του NCAA και του Long Beach University.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από 2-18 του Φλεβάρη στη Ντόχα και δίνει τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Παρισίου. Το τρίτο που ψάχνει κάτοχο και ελπίζουμε να είναι Εθνική μας ομάδα, δίνεται στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόβεν σε λίγες μέρες από τώρα. Θέση για το Παρίσι έχουν κλείσει ήδη η Αυστραλία, Κίνα, Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία, ΗΠΑ και Νότια Αφρική.

Η Εθνική ομάδα του Καναδά βρίσκεται στον 4ο όμιλο στη Ντόχα μαζί με την Ιταλία, τη Νότια Αφρική και εκείνη που θα βγει τρίτη και δεν έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία της από το Ευρωπαϊκό.

Οι κλήσεις του Παραντέλο, περιλαμβάνουν τις: Βέρικα Μπακότς, Σερένα Μπάουν, Φλόραν Κάρολ, Αξέλ Κρεβιέ. Τζέσικα Γκάουντρολτ, Δάφνη Γκεβρεμόντ, Σέι Λαρός, Ράε Λέκνες, Ελίς Λεμάι-Λαβοί, Μπλερ Μακντάουελ, Χέιλι ΜακΚέλβει, Μαρίλια Μιμίδη, Κίντρεντ Πολ, Κλάρα Βούλπισι, Έμα Ράιτ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA