Υψηλό κίνητρο η Εθνική ανδρών!

by Aquafeed 24

O αρχηγός της Εθνικής ομάδας ανδρών, Γιάννης Φουντούλης μίλησε για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Ελλάδας, στη Βαρκελώνη, με σκορ 7-5 εναντίον της Ισπανίας το βράδυ της Τρίτης, για λογαριασμό της πρώτης αγωνιστικής του LEN Europa Cup – World League.

Ο διεθνής υδατοσφαιριστής αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη που πέτυχε η Εθνική μας ομάδα κόντρα στους δευτεραθλητές Ευρώπης: “Ήταν η πρώτη συνάντηση και το πρώτο παιχνίδι για την Εθνική στη νέα χρόνια, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Το κίνητρό μας ήταν υψηλό, καθώς αντιμετωπίζαμε την ομάδα που κατέκτησε, πρόσφατα, τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη και θέλαμε να την κερδίσουμε. Μπήκαμε με πολύ όρεξη για το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την πρόκριση από τον όμιλο”.

Ο Φουντούλης μίλησε και για τη συνέχεια του προγράμματος, καθώς και για το μέλλον της Εθνικής ομάδας: “Ο νέος τρόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης θα μας κάνει καλό, όπου ο βασικός μας στόχος, φυσικά, είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό που κοιτάμε είναι να συνδυάζουμε τα θετικά αποτελέσματα με ανάλογες εμφανίσεις, οι οποίες θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια”.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA