Σε μια συγκινητική και πρωτίστως ανθρωπιστική κίνηση προχώρησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, οι φίλοι, γονείς και συγγενείς του Ιάσονα Πανταζή, διοργανώνοντας Ημερίδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην μνήμη του ταλαντούχου πολίστα που έχασε την ζωή του, το 2018 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και στέλνοντας το μήνυμα ότι για όλους εμάς, ο Ιάσoνας, πάντα θα ζει και πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Αντί του καθιερωμένου μνημόσυνου θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εθελοντική αιμοδοσία, μιας και η οικογένεια του Φαληριώτη αθλητή υδατοσφαίρισης και του Α.Ο.Π.Φ. «θυμάται» έτσι, όχι μόνο την φοιτητική και αθλητική πτυχή του Ιάσονα, αλλά και την εθελοντική, πάντα με αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο. 

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 14.00στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ, σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και το αυστηρό πρωτόκολλο προστασίας από τον covid-19.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού των εθελοντών αιμοδοτών και τον περιορισμό της αναμονής, μπορούν να προγραμματισθούν έγκαιρα ραντεβού, στο τηλέφωνο 210 9839373 (καθημερινά από 8.00 έως 14.00).

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε σχετική του ανακοίνωση ανέφερε: «Με συνοδοιπόρο στην κοινωνική μας αυτή δράση την μνήμη του Ιάσονα, η οποία θα μένει πάντα ζωντανή στις καρδιές μας, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο υπεύθυνος της δράσης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής & Υγείας Γιάννης Αρκουμάνηςπροσκαλούν όλους όσους μπορούννα ανταποκριθούν και να αιμοδοτήσουν, προσφέροντας στους πάσχοντες συνανθρώπους μας». 

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη

 

Facebook Comments