ΕΣΚΑΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η «ΒΟΜΒΑ» ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

Μεγάλη μεταγραφή για το «τριφύλλι»!

by Aquafeed 24

Τεράστια μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Μάζη κατάφερε να κάνει δικό της το κορυφαίο project αυτή τη στιγμή στην ελληνική υδατοσφαίριση, τον MVP του NCAA, Νίκο Παπανικολάου!

Ο Έλληνας φουνταριστός επαναπατρίζεται για χάρη των «πράσινων» σε μια κίνηση που δείχνει τις προθέσεις του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια και αναμφίβολα θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του.

Το #AQF24 γνώριζε εδώ και πολύ καιρό το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον νεαρό διεθνή αθλητή και πλέον έχει στα χέρια του την πρώτη φωτογραφία του Παπανικολάου με το έμβλημα του Παναθηναϊκού.

Ύστερα από μια λαμπρή πορεία στο NCAA με το Μπέρκλεϊ όπου σάρωσε τα «δαχτυλίδια» και τους ατομικούς τίτλους, ο Παπανικολάου επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, ενώ πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ώστε να σπουδάσει, αγωνιζόταν στον ΑΝΟ Γλυφάδας και έκτοτε είχε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δημήτρη Μάζη.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Νίκος Παπανικολάου θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό κανονικά και θα βοηθήσει το «τριφύλλι» όχι μόνο στη θέση του φουνταριστού, αλλά και στην άμυνα των 2μ., καθώς και σε άλλες θέσεις της περιφέρειας, διότι έχει την ευχέρεια να το κάνει. Αποτελεί ένας εξαιρετικός κολυμβητής επίσης και όλα τα παραπάνω δείχνουν τη σημαντικότητα της επιτυχημένης μεταγραφής από το «τριφύλλι», το οποίο συμφώνησε με τον παίκτη για τα επόμενα 2,5 χρόνια και θέλει ο Παπανικολάου να είναι η αρχή της ενίσχυσης της ομάδας, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πόλο ο Παναθηναϊκός τα επόμενα χρόνια.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη δεν ήταν κρυφό και το γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο τώρα ολοκληρώθηκαν τα τυπικά και ο αθλητής αποτελεί με κάθε διαβεβαίωση μέλος των «πράσινων». Τέλος, με την Εθνική ομάδα ο Παπανικολάου έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εφήβων στο Σομπατέλι το 2018, στη συνέχεια σάρωσε στο NCAA και πρόσφατα κλήθηκε από τον Θοδωρή Βλάχο στην Εθνική ανδρών.

Φυσικά, ο Παπανικολάου προπονείται ήδη με τους νέους συμπαίκτες του τις τελευταίες ημέρες…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA