«Ερυθρόλευκο» το 9ο Water Polo Fiesta στο «Ανδρέας Γαρύφαλλος»! (+Pics)

by Aquafeed 24

Στα χέρια των αθλητριών του Ολυμπιακού κατέληξε το τρόπαιο του 9ου Waterpolo Fiesta που διοργανώθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» από τη FAB Sportswear και τον Εθνικό Πειραιώς.

Τα κορίτσια του Γιάννη Μπενόπουλου και του Στέργιου Τοροσιάδη κατέκτησαν αήττητα την κορυφή στο προπονητικού χαρακτήρα τουρνουά και παρέλαβαν τα μετάλλια τους υπό το χειροκρότημα όσων παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις.

Στη δεύτερη θέση ήταν η γερμανική SCC Chemnitz, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήραν τα κορίτσια του ΑΝΟΓ με προπονήτρια Τόνια Μωραΐτη. Στην 4η θέση βρέθηκαν τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιώς με προπονήτρια την Αμαλία Πάτερου, ενώ στην 5η θέση ήταν ο ΓΣ Περιστερίου του Τάσου Παπαναστασίου.

Πρώτη σκόρερ με διαφορά ήταν το #2 της γερμανικής ομάδας, η Βούντερ, η οποία σημείωσε 30 γκολ, ενώ την ακολούθησαν η Σμαράγδα Γροζοπούλου του ΑΝΟΓ με 12, η Γκοτζιά του ΓΣΠ με 11 και η Χαλδαίου του ΟΣΦΠ με 9, όπως και η Γκίλλα του ΑΝΟΓ επίσης με 9.

Σε υψηλές θέσεις σκόρερ βρέθηκαν από τον Ολυμπιακό οι Ρουμελιώτη, Τσένου και η αρχηγός Ελευθερία Φουντωτού, από την SCC Chemnitz οι Κράους και Μπούτσερ, από τη Γλυφάδα Γκέλη, από τον Εθνικό Πειραιώς η Κεκάκου, Βιτσακτσή, Αναγνώστου και Ψικάκου, ενώ από τον ΓΣΠ οι Γεωργίου, Κιουπελόγλου και Κοβάσεβιτς.

Ενθουσιασμένη η προπονήτρια της SCC Chemnitz, Anja Skibe, μας δήλωσε την ικανοποίησή της για την παρουσία της ομάδας της και τη συμμετοχή της στο 9ο Waterpolo Fiesta. Εξήρε παράλληλα τη δουλειά που γίνεται στους ελληνικούς συλλόγους που διαθέτουν γυναικείες ομάδες, καθώς στη Γερμανία μια χώρα που έχει πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό, υπάρχουν μόλις οκτώ ομάδες που καλλιεργούν το γυναικείο πόλο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA