Η Nuventi διοργανώνει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 στον Φλοίσβο του Π. Φάληρου τους 9ους Αγώνες “Nuventi Races” με Κολύμβηση θαλάσσης 1Κ, 3Κ, 5Κ, Aquathlon Sprint, Long και Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint και Long. Οι αγώνες τελούν υπό τη αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο του Δήμου.
Μια ανάσα από το κέντρο της πρωτεύουσας και με εύκολη πρόσβαση για όλους, το Π. Φάληρο και οι αγώνες Nuventi Races αναδεικνύονται στο αθλητικό ραντεβού της ευρύτερης περιοχής. Οι διαδρομές περνούν από τα πιο όμορφα σημεία του παραλιακού μετώπου.
Οι αγώνες Nuventi Races είναι ανοιχτοί σε όλους τους αθλητές (ερασιτέχνες, elite, masters, βετεράνους) και αθλούμενους. Θα γίνουν βραβεύσεις γενικής κατάταξης και ηλικιακών κατηγοριών. Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε την αντοχή σας στους αγώνες των πιο μεγάλων αποστάσεων ή να δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στους αγώνες των πιο μικρών αποστάσεων. Όλα υπόσχονται συναρπαστικές εμπειρίες γεμάτες δράση και θετική ενέργεια.
Η ασφάλεια των συμμετεχόντων θα εξασφαλισθεί με την παρουσία πιστοποιημένων ναυαγοσωστών και διασωστών της Lifeguard Hellas.
Οι αγώνες διεξάγονται στην ιστορική παραλία του Φλοίσβου όπου ο Δημοσθένης, ο σημαντικότερος ρήτορας της αρχαιότητας και όλων των εποχών, με την απαγγελία που έκανε στους λόγους του μπροστά στη θάλασσα και στους ήχους των κυμάτων, μπόρεσε με επιμονή και υπομονή να νικήσει τις δυσκολίες του στην ομιλία και στην άρθρωση, να ξεπεράσει τα όρια του και τελικά να διακριθεί για τη ρητορική του δεινότητα μπροστά στο κοινό των Αθηνών. Εδώ στο ίδιο σημείο, οι συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες του αγώνα και θα αισθανθούν μοναδικές συγκινήσεις κατά την προσπάθειά τους.
1. ΑΓΩΝΕΣ
Ατομικοί
• Κολύμβηση 1 χλμ
• Κολύμβηση 3 χλμ
• Κολύμβηση 5 χλμ
• Κολύμβηση με στολή (wetsuit neoprene) 1 χλμ
• Κολύμβηση με στολή (wetsuit neoprene) 3 χλμ
• Κολύμβηση με στολή (wetsuit neoprene) 5 χλμ
• Aquathlon Sprint (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)
• Aquathlon Long (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ – Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)
Ομαδικοί
• Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint, 2 ατόμων (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)
• Σκυταλοδρομία Aquathlon Long, 2, 3 ή 4 ατόμων (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ – Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)
2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
• Ανδρών: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79, 80+
• Γυναικών: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70+
• Ανδρών Κολύμβηση 1 χλμ: 14-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79, 80+
• Γυναικών Κολύμβηση 1 χλμ: 14-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70+
• Ανδρών με wetsuit: γενική κατάταξη
• Γυναικών με wetsuit: γενική κατάταξη
•• Για να σχηματισθεί κατηγορία απαιτούνται τουλάχιστον 3 συμμετέχοντες. Διαφορετικά, θα γίνεται σύμπτυξη με την αμέσως προηγούμενη κατηγορία.
Σκυταλοδρομίες Aquathlon:
• Ανδρών / Μικτών (ομάδες ανδρών ή μικτών ανδρών/γυναικών)
• Γυναικών
•• Για να σχηματισθεί ξεχωριστή κατηγορία Ανδρών ή Μικτών ομάδων απαιτούνται τουλάχιστον 3 ομάδες σε κάθε κατηγορία. Διαφορετικά, θα γίνεται σύμπτυξη κατηγοριών. Παράδειγμα: Ανδρών με 2 ομάδες και Μικτών με 3 ομάδες θα γίνουν μια κατηγορία Ανδρών / Μικτών.
3. ΕΠΑΘΛΑ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Θα απονεμηθεί έπαθλο για την 1η θέση και μετάλλιο για τη 2η και 3η θέση της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών σε κάθε ατομικό αγώνα.
Για τις 3 πρώτες θέσεις σε κάθε ηλικιακή κατηγορία ανδρών και γυναικών καθώς και στις σκυταλοδρομίες, θα απονεμηθεί μετάλλιο.
Όσοι βραβευθούν στη γενική κατάταξη, δεν θα βραβευθούν και στις ηλικιακές κατηγορίες.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν με αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής κατά τον τερματισμό τους μόλις παραδώσουν το chip χρονομέτρησης.
Θα γίνει ειδική μνεία για όσους τερματίσουν σε 2 ή 3 διαφορετικά αγωνίσματα. Επιπρόσθετα, θα βραβευθεί ο μεγαλύτερος σε ηλικία συμμετέχων στους αγώνες.
4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή 27/10, Αθλητικό Κέντρο Δήμου Π. Φαλήρου (στάση τραμ Τροκαντερό)
16:00 – 16:30 Τεχνική ενημέρωση
16:00 – 20:00 Παραλαβή πακέτων συμμετοχής (εκτός του chip χρονομέτρησης)
Κυριακή 29/10, παραλία Φλοίσβου, Π. Φάληρο (στάση τραμ Πάρκο Φλοίσβου)
07:15 – 11:00 Γραμματεία αγώνων
07:30 Άνοιγμα ζώνης αλλαγών Aquathlon
08:00 Εκκίνηση Aquathlon
09:00 Εκκίνηση Κολύμβησης 3 και 5 χλμ
11:00 Εκκίνηση Κολύμβησης 1 χλμ
• Η γραμματεία την ημέρα των αγώνων και η ζώνη αλλαγών του Aquathlon θα βρίσκονται στην αρχή του πάρκου του Φλοίσβου δίπλα στην παραλία.
• Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέρχονται στη γραμματεία, αν χρειάζεται, και στους χρονομέτρες για την παραλαβή του chip 30 λεπτά πριν το αγώνισμα τους.
• Οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος όλων των αγώνων.
5. ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
• Κολύμβηση bit.ly/swim-2023
• Aquathlon bit.ly/aqua-running-2023
6. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Παραλία Φλοίσβου
Τριγωνική διαδρομή, 1.000 μ. οριοθετημένη με μεγάλες σημαδούρες και με κατεύθυνση αριστερόστροφη.
ΤΡΕΞΙΜΟ
5 χλμ πέντε γύροι του 1 χλμ μέσα στο πάρκο του Φλοίσβου (για την ακρίβεια 1.074 μ ανά γύρο) με κατεύθυνση αριστερόστροφη.
Η διαδρομή είναι επίπεδη, παραλιακή και θα οριοθετηθεί με ταινία σήμανσης. Το πάρκο διαθέτει μονοπάτια από ειδικό υλικό που μειώνει τη θερμοκρασία κατά 2-3 °C.
7. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ
Η θάλασσα του Π. Φαλήρου και των αγώνων είναι κατάλληλη για κολύμβηση βάσει εγκύρων μετρήσεων των υδάτων θαλάσσης και μικροβιολογικών αναλύσεων από διαπιστευμένα εργαστήρια bit.ly/water-quality-2023.
8. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
8.1. Η εκκινήσεις των αγώνων Κολύμβησης και του Aquathlon θα δοθούν μέσα στη θάλασσα (water start) κοντά στην προκυμαία του Φλοίσβου. Η διοργάνωση θα ανακοινώσει πότε θα πρέπει να συγκεντρωθούν οι συμμετέχοντες στην παραλία και πότε θα εισέλθουν στον αγωνιστικό στίβο για τις εκκινήσεις. Κατά τη συγκέντρωση των συμμετεχόντων στην παραλία, θα πρέπει να δηλωθούν όσοι φορούν στολή (wetsuit) από νεοπρέν ή οτιδήποτε άλλο από νεοπρέν.
8.2. Στην κολύμβηση Aquathlon, δεν επιτρέπεται η χρήση στολής (wetsuit) από νεοπρέν ή οτιδήποτε άλλο από νεοπρέν, περιλαμβανομένων βερμούδων ή γιλέκων, όταν η θερμοκρασία νερού είναι πάνω από 22 °C.
8.3. Όλοι πρέπει να περνούν από τις σημαδούρες με τον αριστερό ώμο, εκτός από την τελευταία σημαδούρα πριν τον τερματισμό στην κολύμβηση 1, 3 και 5 χλμ που θα πρέπει να την περνούν με τον δεξιό.
8.4. Ο αριθμός ΒΙΒ μπορεί να αναγράφεται με σκούρο μαρκαδόρο στον δεξιό ώμο ή για wetsuit στο σκουφάκι για όποιον το επιθυμεί. Όλοι πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης στον αστράγαλο.
8.5. Οι κολυμβητές των 3 και 5 χλμ θα περνούν σε κάθε γύρο από σημείο ελέγχου μέσα στη θάλασσα για καταγραφή. Ο τερματισμός της κολύμβησης θα γίνεται στην παραλία.
8.6. Συνιστάται η χρήση ατομικής κολυμβητικής σημαδούρας ασφαλείας. Βοηθητικά μέσα, όπως πέδιλα και αναπνευστήρες, θα επιτραπούν αλλά οι συμμετέχοντες θα εξαιρεθούν από την κατάταξη. Τα mp3 επιτρέπονται.
8.7. Για την καλύτερη ασφάλεια της κολύμβησης και όπως συμβαίνει διεθνώς θα υπάρχει χρονικό όριο 18′ για τα πρώτα 500 μ. Σε περίπτωση που κάποιος υπερβεί το όριο, θα πρέπει να παραδώσει το chip χρονομέτρησης και να ανέβει στο σκάφος του ναυαγοσώστη ή να εξέλθει από το νερό στην πλησιέστερη στεριά. Το παραπάνω χρονικό όριο κρίνεται απαραίτητο για την ασφάλεια των κολυμβητών κατόπιν συνεργασίας των διοργανωτών, της Lifeguard Hellas και του Λιμεναρχείου.
8.8. Χρονικό όριο τερματισμού: α) Κολύμβηση 5 χλμ: 150 λεπτά, β) Aquathlon Long: 150 λεπτά. Σε περίπτωση που κάποιος υπερβεί το όριο, θα πρέπει να παραδώσει το chip χρονομέτρησης και να εξέλθει από τον αγωνιστικό στίβο, σύμφωνα με τις οδηγίες των ναυαγοσωστών ή στελεχών της διοργάνωσης, και στη συνέχεια θα ακυρωθεί. Αν κάποιος δεν είναι βέβαιος ότι μπορεί να τερματίσει εντός του ορίου, παρακαλείται να εγγραφεί σε αγώνισμα μικρότερης απόστασης. Τα παραπάνω όρια κρίνονται απαραίτητα για την τήρηση του προγράμματος διεξαγωγής των αγώνων.
8.9. Ο αριθμός ΒΙΒ πρέπει να φαίνεται στο μπροστά μέρος του σώματος στο τρέξιμο. Συνιστούμε να φοράτε τον αριθμό ΒΙΒ σε ελαστική ζώνη. Στο τρέξιμο, οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μπλούζα ή trisuit. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχει ποινή 3 λεπτών.
8.10. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι να γνωρίζουν τις διαδρομές, τις στροφές και τους γύρους που έχουν διανύσει κατά τη διάρκεια των αγώνων. Οι συμμετέχοντες μπορούν εύκολα να ξέρουν τους γύρους τους αρκεί να έχουν έναν απλό μετρητή απόστασης ή ρολόι (χρόνος γύρου Χ αριθμό γύρων).
8.11. Tα chip χρονομέτρησης θα δίνονται από τους χρονομέτρες 30 λεπτά πριν από κάθε αγώνισμα ώστε να περιορίσουν τις απώλειες chip και θα συλλέγονται αμέσως μετά τον τερματισμό.
8.12. Στις σκυταλοδρομίες, όλες οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται εντός της ζώνης αλλαγών και δίπλα στο κουτί της ομάδας με τον κάθε συμμετέχων να δίνει το chip χρονομέτρησης στον επόμενο.
8.13. Παρακαλείστε να μην πετάτε πλαστικά ή απορρίμματα κάτω καθώς θα υπάρχει ποινή 3 λεπτών σε περίπτωση ρίψης (penalty for littering).
9. ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ
Google maps goo.gl/z5bnfJ. Πιο κοντά είναι η στάση λεωφορείων Φλοίσβος και μετά η στάση τραμ Πάρκο Φλοίσβου.
10. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Ηλεκτρονική με chip. Θα υπάρχουν σημεία ελέγχου σε κάθε γύρο τρεξίματος.
Τα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων θα δημοσιευθούν στη σελίδα της Nuventi στο Facebook και στη σελίδα της εκδήλωσης.
11. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε και υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση, που μπορείτε να κατεβάσετε από το link bit.ly/declaration-23, ή να κάνετε αντιγραφή του κειμένου της δήλωσης (που υπάρχει εντός των  εισαγωγικών «») και να την εκδώστε ηλεκτρονικά στο bit.ly/govgr-declaration, κάνοντας επικόλληση του κειμένου στο σχετικό πεδίο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο μέσα στους τελευταίους 12 μήνες και να προσκομίσουν αντίγραφο ιατρικής βεβαίωσης (ή αντίγραφο κάρτας υγείας) από καρδιολόγο ή παθολόγο που να πιστοποιεί ότι είναι υγιείς και μπορούν να συμμετάσχουν σε αθλητικούς αγώνες. Ο γονέας ή κηδεμόνας ανηλίκου θα πρέπει να υποβάλλει και υπογράψει, πριν τα events, υπεύθυνη δήλωση, που μπορεί να κατεβάσει από το link bit.ly/declaration-23g, ή να κάνει αντιγραφή του κειμένου της δήλωσης (που υπάρχει εντός των  εισαγωγικών «») και να την εκδώσει ηλεκτρονικά στο bit.ly/govgr-declaration, κάνοντας επικόλληση του κειμένου στο σχετικό πεδίο. Τα παραπάνω ισχύουν για κάθε μέλος ομάδας σκυταλοδρομίας.
•• Παρακαλείστε να φέρετε τη δήλωση συμπληρωμένη μαζί με την ιατρική βεβαίωση (ή την κάρτα υγείας) πριν τα events, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.
12. ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Το Team Εθελοντών μας θα δώσει δυναμικό παρών με θετική ενέργεια όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις μας για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.
13. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Συμβάλουμε όλοι στη δράση «Αθλητές για το Περιβάλλον» ανακυκλώνοντας ό,τι πλαστικό μπουκάλι ή συσκευασία ενεργειακών gel χρησιμοποιήσουμε.
14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Μέρος των εσόδων από τους αγώνες θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών που θα προσφερθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο του Δήμου Π. Φαλήρου.
15. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής (αριθμός ΒΙΒ κλπ. εκτός του chip) θα γίνει την Παρασκευή 27/10 και ώρες 16:00-20:00 από το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου (κοντά στη στάση τραμ Τροκαντερό). Η παραλαβή θα γίνεται στην αίθουσα του πρώτου ορόφου δίπλα στο κολυμβητήριο στην κεντρική είσοδο του Αθλητικού Κέντρου. Κατ’ εξαίρεση, αν κάποιοι διαμένουν εκτός Αττικής ή δεν προλάβουν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής, μπορούν να το πάρουν από τη γραμματεία των αγώνων την Κυριακή 29/10 και ώρες 7:15-11:00 πμ.
16. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η τεχνική ενημέρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27/10 και ώρες 16:00-16:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου (κοντά στη στάση τραμ Τροκαντερό). Η ενημέρωση θα γίνει στην αίθουσα του πρώτου ορόφου δίπλα στο κολυμβητήριο στην κεντρική είσοδο του Αθλητικού Κέντρου. Θα δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε τυχόν ερωτήματά σας.
17. ΠΑΡΟΧΕΣ
Μετάλλιο αγώνα, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αριθμός ΒΙΒ, τεχνική μπλούζα αγώνων από διαπνέον υλικό bit.ly/t-shirt-23, ενυδάτωση, μπανάνα. Δεν θα δοθούν σκουφάκια κολύμβησης.
Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ό,τι προϊόντα, υπηρεσίες και δώρα προσφέρουν οι χορηγοί και υποστηρικτές μας. Σε προηγούμενους αγώνες μας, είχαμε εξασφαλίσει πλούσιες παροχές όπως: ισοτονικό/ενεργειακό ποτό, μπάρα δημητριακών, αναψυκτικό, μπύρα χωρίς αλκοόλ, τορτίγια με 5 λαχανικά, σάντουιτς ολικής άλεσης, pasta μακαρονάδα αποκατάστασης, sushi (πριν την απονομή των μεταλλίων), αντηλιακό καθώς και υπηρεσίες security. Μείνετε συνδεδεμένοι καθώς θα ανακοινώνουμε τυχόν παροχές των χορηγών μας στις σελίδες των αγώνων στο Facebook. Παρακαλείστε να κάνετε “Like” στις δημοσιεύσεις μας για τους ένθερμούς Επίσημους Υποστηρικτές μας καθώς είναι σημαντικό να βλέπουν την ανταπόκρισή σας.
18. ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Δηλώστε τώρα συμμετοχή. Early registration έως και 18/10/23, μετά οι εγγραφές συνεχίζονται με υψηλότερο κόστος. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link: bit.ly/register2race2023 (για να μπείτε στη νέα φόρμα απαιτείται να έχετε λογαριασμό Google, αν δεν έχετε λογαριασμό, ανοίξτε εύκολα στη σελίδα google.com βάζοντας ένα όνομα χρήστη/username και έναν κωδικό/password). Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αγώνες τόσο κοντά στην Αθήνα. Δώσε το παρών!
Για εγγραφή και πληρωμή έως και 18/10:
• Κολύμβηση 1 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 22 ευρώ
• Κολύμβηση 3 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 27 ευρώ
• Κολύμβηση 5 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 32 ευρώ
• Aquathlon Sprint (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 32 ευρώ
• Aquathlon Long (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ – Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 42 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint, 2 ατόμων (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 42 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Aquathlon Long, 2, 3 ή 4 ατόμων (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ – Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 52 ευρώ
•• Αν αθλητής/τρια επιθυμεί να συμμετάσχει σε ΔΕΥΤΕΡΟ ή ΤΡΙΤΟ ατομικό αγώνισμα, παρακαλείται να συμπληρώσει νέα φόρμα εγγραφής για κάθε αγώνισμα στην οποία θα λάβει έκπτωση 5 ευρώ για κάθε επιπλέον αγώνισμα χωρίς δεύτερο μπλουζάκι.
Για εγγραφή και πληρωμή από 19/10 έως και 25/10:
• Κολύμβηση 1 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 27 ευρώ
• Κολύμβηση 3 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 32 ευρώ
• Κολύμβηση 5 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 37 ευρώ
• Aquathlon Sprint (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 37 ευρώ
• Aquathlon Long (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ – Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 47 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint, 2 ατόμων (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 47 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Aquathlon Long, 2, 3 ή 4 ατόμων (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ – Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 57 ευρώ
•• Αν αθλητής/τρια επιθυμεί να συμμετάσχει σε ΔΕΥΤΕΡΟ ή ΤΡΙΤΟ ατομικό αγώνισμα, παρακαλείται να συμπληρώσει νέα φόρμα εγγραφής για κάθε αγώνισμα στην οποία θα λάβει έκπτωση 5 ευρώ για κάθε επιπλέον αγώνισμα χωρίς δεύτερο μπλουζάκι.
•• Παρακαλείστε να αποφύγετε την εγγραφή σας από 26/10 έως και κατά την ημέρα των αγώνων. Για εγγραφή και πληρωμή από 26/10 έως και 29/10 εάν υπάρχει διαθεσιμότητα και για περιορισμένο αριθμό θέσεων:
• Κολύμβηση 52 ευρώ
• Aquathlon 82 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Aquathlon 97 ευρώ
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Τετάρτη 25/10 για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Τα ΒΙΒ θα έχουν το όνομα των συμμετεχόντων για όσες εγγραφές και πληρωμές γίνουν έως και την Παρασκευή 20/10.
19. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχει προστεθεί η Alpha Bank και η Eurobank.
ALPHA BANK
IBAN: GR6001401180118002002020880
EUROBANK
IBAN: GR1902600350000130200773937
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: NUVENTI
•• Το ονοματεπώνυμο σας πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε στην αιτιολογία/περιγραφή του καταθετηρίου αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η εγγραφή σας.
20. ΜΕΤΑΦΟΡΑ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία τέλεσης των αγώνων ή να τους ακυρώσουν για σοβαρούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από τη σελίδα της Nuventi στο Facebook.
Σε περίπτωση ακύρωσης των αγώνων, οι εγγραφέντες θα έχουν την επιλογή να μεταφέρουν την εγγραφή τους για επόμενη διοργάνωση Nuventi Races ή να λάβουν πίσω το ποσό της συμμετοχής τους. Η μεταφορά εγγραφής θα πρέπει να ζητηθεί εγγράφως μέσω email στο [email protected] αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας και εξασφαλίζοντας την εγγραφή τους χωρίς επιπρόσθετη πληρωμή ακόμα και στην περίπτωση μελλοντικής αύξησης τιμών. Η επιστροφή του ποσού συμμετοχής θα πρέπει να ζητηθεί εγγράφως μέσω email στο [email protected] αναγράφοντας απαραίτητα τον αριθμό IBAN και τον δικαιούχο του τραπεζικού λογαριασμού, το ονοματεπώνυμο σας και επισυνάπτοντας το αποδεικτικό της πληρωμής σας.
Η επιστροφή του χρηματικού ποσού θα πραγματοποιείται εντός 45 ημερών και θα αφαιρούνται τα τραπεζικά έξοδα για μεταφορές σε λογαριασμούς εκτός Alpha Bank ή Eurobank.
•• Εγγραφέντες σε προηγούμενη διοργάνωση, που είχαν μεταφέρει την εγγραφή τους σε επόμενους αγώνες, μπορούν να ζητήσουν να μεταφερθεί η εγγραφή αυτή στους αγώνες της 29/10/23 αν το επιθυμούν.
21. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η παρούσα προκήρυξη μπορεί να τροποποιηθεί από τους διοργανωτές.
22. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στέλιος Χάσικος, Ph.D.
Τηλ. 6944698981 (για τυχόν επείγουσες ερωτήσεις)
•• Παρακαλείστε να κάνετε “Like” και “Follow” τη σελίδα Nuventi και τη σελίδα της εκδήλωσης για τους αγώνες στο Facebook για να βεβαιωθείτε ότι θα λαμβάνετε όλες τις σημαντικές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σχετικά με τους αγώνες. Μείνετε συνδεδεμένοι.
•• Please “Like” and “Follow” Nuventi and the Event page for the races on Facebook to make sure that you receive all important updates and notifications about the races. Stay tuned.
Follow us on:
www.facebook.com/nuventi
Twitter: @Nuventi1
Instagram: nuventi1
#Nuventi #NuventiRaces #Swimming #Aquathlon #WeLoveSports