Έρχονται οι 19οι «Βενιζέλειοι» κολυμβητικοί αγώνες!

by Aquafeed 24

Ο Ναυτικός όμιλος Χανίων ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα τους Βενιζέλειους Κολυμβητικούς Αγώνες του 2022. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι: 29-30 Απριλίου και 1 Μαΐου 2022.

Στο εν λόγω Δελτίο Τύπου ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αναφέρει: «Είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε μια μεγάλη αθλητική γιορτή που θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους και φίλες της κολύμβησης να ζήσουν από κοντά μια πολύ ανταγωνιστική, υψηλού επιπέδου διοργάνωση. [Προκύρηξη]

Οι Βενιζέλειοι Κολυμβητικοί αγώνες έχουν κατακτήσει με την διαχρονική ποιότητά τους την εμπιστοσύνη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας της Ελλάδας η οποία δίνει τη δυνατότητα μέσα από αυτούς τους αγώνες οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα τα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Τη φετινή χρονιά μέσα από καλές επιδόσεις στους Βενιζέλειους Κολυμβητικούς αγώνες ανοίγει ο δρόμος της συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών της Ρώμης, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στη Ρουμανία και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στο Καζάν.

Για άλλη μια χρονιά, οι Βενιζέλειοι αγώνες κολύμβησης θα αποτελέσουν πόλο έλξης αθλητών και αθλητριών απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όχι μόνο για το επίπεδο του ανταγωνισμού και τις προοπτικές πρόκρισης σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά και για την ευκαιρία της επίσκεψης στην υπέροχη πόλη των Χανίων. Την εβδομάδα αμέσως μετά το Πάσχα η πόλη των Χανίων και ολόκληρη η τουριστική της βιομηχανία είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες που θα ανοίξουν την τουριστική περίοδο. Το ενετικό λιμάνι των Χανίων ακριβώς δίπλα στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας που θα γίνουν οι αγώνες είναι το ιδανικό φόντο στις φωτογραφίες μιας υπέροχης επίσκεψης στην Κρήτη!

Οι συμμετοχές φέτος αναμένεται να σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε ποσότητα και ποιότητα. Ήδη, μόλις μια βδομάδα μετά την δημοσιοποίηση της προκήρυξης, σύλλογοι των Αθηνών και της Μακεδονίας έχουν κάνει κράτηση για προετοιμασία και συμμετοχή στους αγώνες με πάνω από 100 αθλητές. Οι elite αθλητές της Ελληνικής κολύμβησης δηλώνουν πως είναι σίγουροι πως θα εντάξουν τους αγώνες στην προετοιμασία τους. Τέλος οι συμμετοχές αθλητών από το εξωτερικό  θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά!

Η Οργανωτική επιτροπή έχει κιόλας ρυθμίσει την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από την «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» η οποία με ένα μεγάλο επιτελείο δημοσιογράφων και τεχνικών θα μεταδώσει ζωντανά τους αγώνες προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο τηλεοπτικό προϊόν αγώνων που και ο πιο μανιώδης θεατής αγώνων κολύμβησης θα δυσκολευτεί να το συγκρίνει με οτιδήποτε άλλο. Η «Νέα τηλεόραση Κρήτης» που εκπέμπει πανελλαδικά μέσα από το cosmote TV  (Θέση 662) έχει δώσει δείγμα γραφής στους προηγούμενους Βενιζέλειους αγώνες [ΕΔΩ link]

Ο δρόμος λοιπόν για μια μεγάλη διοργάνωση Βενιζέλειων Αγώνων Κολύμβησης από τις 29 Απριλίου έως την 1η Μαΐου στα Χανιά έχει ανοίξει! Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε, όσοι συμμετέχουν να έχουν μια αξέχαστη εμπειρία αγώνων. Προσκαλούμε στα Χανιά,  όλους και όλες όσους αγαπούν την κολύμβηση, σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή που ετοιμάζουμε!

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής

Ο Έφορος Κολύμβησης του
Ναυτικού Ομίλου Χανίων

 

Παπαστάμος Βασίλης

 

Ο Προπονητής Κολύμβησης

του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και ομοσπονδιακός προπονητής

 

Τζιλιβάκης Κώστας

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA