Έρχεται το 3ο ALL STAR GAME: Ψήφισε εσύ τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ Έλληνες!

by Aquafeed 24

Η 3η έκδοση του ALL STAR GAME με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης έρχεται!

Μάλιστα, τώρα μπορείς ΕΣΥ να ψηφίσεις ποιοι Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν στη γιορτή της υδατοσφαίρισης, χωρισμένοι σε δύο ομάδες, Έλληνες και Ξένους!

Η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης ανακοινώνει την διεξαγωγή του 3ου All Star Game την Κυριακή 18 Μαΐου στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου και για πρώτη φορά καλεί εσάς να επιλέξετε ποιους αθλητές θέλετε να δείτε στον φετινό αγώνα!!

Η τελική 13αδα θα προκύψει κατά 50% από τις ψήφους του κοινού και κατά 50% από τις ψήφους των προπονητών και αρχηγών όλων των ομάδων της Α1.

Για την πρώτη φάση της ψηφοφορίας, στις υποψηφιότητες των επιμέρους θέσεων θα βρείτε τους αθλητές των παρακάτω ομάδων:

  • Ν.Ο. Βουλιαγμένης
  • N.O. Χίου
  • Απόλλων Σμύρνης
  • Α.Ν.Ο. Γλυφάδας
  • Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου
  • Γ.Σ. Περιστερίου

Αναφορικά με την ψηφοφορία, δίνεται η δυνατότητα ψήφου έως δύο (2) Τερματοφυλάκων, τριών (3) Αμυντικών, έξι (6) Περιφερειακών και δύο (2) Φουνταριστών. Ξένοι υποψήφιοι δεν υπάρχουν, καθώς θα σχηματίσουν την δική τους ομάδα, η οποία θα κοντραριστεί με τους Έλληνες All Star!

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει 10 ημέρες και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υποψήφιοι των υπόλοιπων έξι ομάδων της Α1. Η τελική 13αδα θα απαρτίζεται από τους αθλητές με τις περισσότερες ψήφους και στις δύο ψηφοφορίες.

Μπες ΤΩΡΑ στο seay.gr και ψήφισε τους αγαπημένους σου αθλητές!!!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA