Το 1ο «Superpolo Kids» tournament έρχεται από τις 24-26/10 του σε συνδιοργάνωση του Ιωνικού Νίκαιας και του ΑΟ Καστέλλας.

Το τουρνουά είναι για την κατηγορία προμίνι και θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο «Πλάτωνας» της Νίκαιας καθώς στο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στον Πειραιά.

Το τουρνουά που συνδιοργανώνουν ο Ιωνικός και η Καστέλλα έχει συγχρόνως φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς έχει σαν σημείο αναφοράς τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ.
«Τα παιδιά πρέπει να περνάνε καλά σε αυτό που κάνουν, πρέπει να το χαίρονται και αυτό είναι ο σκοπός μας στους αγώνες αυτών των ηλικιών και στο συγκεκριμένο τουρνουά. Και αυτό θα είναι μια καλή αρχή για τα παιδιά που τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ σε αγώνες. Βέβαια η αγάπη για τον αθλητισμό και το πόλο, η ομαδικότητα, η αλληλεγγύη, η κοινωνικοποίηση, ο υγιής ανταγωνισμός αλλά και η χαρά της προσφοράς είναι επίσης χαρακτηριστικά που περιμένουν να “μπολιάσουν” τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της Καστέλλας, του Ιωνικού, του Απόλλωνα και της Πετρούπολης που θα συμμετάσχουν στο 1ο Superpolo kids water polo tournament», μας είπαν οι προπονητές των συνδιοργανωτών Φώντας Μαρκόπουλος και Βαγγέλης Λίτσας.

Πέμπτη 24/10

20:30 Ιωνικός Απόλλων Σμύρνης

21:15 ΑΟ Καστέλλας Ολυμπιάδα Πετρούπολης

Παρασκευή 25/10

20:30 Ιωνικός – Ολυμπιάδα Πετρούπολης

21:15 ΑΟ Καστέλλας – Απόλλων Σμύρνης

Σάββατο 26/10 

12:30 ΑΟ Καστέλλας – Ιωνικός

13:15 Ολυμπιάδα Πετρούπολης – Απόλλων Σμύρνης

19:30 Μικρός Τελικός

20:15 Μεγάλος Τελικός

Facebook Comments