Ημέρα αφίξεων θα είναι η Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, για τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά, αλλά και γενικότερα για τον σύλλογο, καθώς το μεσημέρι φθάνει στην Αθήνα η Άσλεϊ Τζόνσον.

Η κορυφαία τερματοφύλακας στον κόσμο έρχεται από της Ηνωμένες Πολιτείες για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Μάρκο Μίτσιτς και εκεί θα βρει τη συμπαίκτρια της από την εθνική των ΗΠΑ και πολύ καλή της φίλη, Στεφανία Χαραλαμπίδη. Αμφότερες, το καλοκαίρι κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στον Εθνικό θα συνυπάρξουν εκ νέου, ενώ στο παρελθόν μαζί είχαν φορέσει το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η Αμερικανίδα τερματοφύλακας έρχεται για να αποτελέσει δίδυμο με την αναγεννημένη φέτος, Ελένη Σωτηρέλη, ενώ άπαντες αναμένουν να δουν εκ του σύνεγγυς τη Τζόνσον να αγωνίζεται με το «κυανόλευκο» σκουφάκι.

Οι άνθρωποι του Εθνικού Πειραιά θα βρίσκονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να καλωσορίσουν την Αμερικανίδα, θρυλική, τερματοφύλακα και να κανονίσουν τα διαδικαστικά. Η Τζόνσον θα βρίσκεται στη σύνθεση του «Αυτοκράτορα» για τον Β’ γύρο της Ευρωλίγκας στον Πειραιά από 10-12/12.

Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε αθλήτριες όπως η Τζόνσον, η Χαραλαμπίδη, η Πάρκες, η Σλίκινγκ, η Κρίστμας η Εντίνα Γκανγκλ, η Κούλχας, η Τανκέεβα, η Ρίτζ και όχι μόνο, να αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Facebook Comments