Έρχεται στην Ελλάδα ο «θρύλος» της κολύμβησης Λάζλο Τσεχ!

by Aquafeed 24

Στον τόπο που ξεκίνησε το Ολυμπιακό όνειρό του επιστρέφει σύντομα ο θρύλος της ουγγρικής και παγκόσμιας κολύμβησης, Λάζλο Τσεχ.

Ο σπουδαίος αθλητής, κάτοχος έξι ολυμπιακών μεταλλίων με συμμετοχή σε τέσσερις διοργανώσεις (2004, 2008, 2012, 2016) έρχεται στην Αθήνα στις 30 Νοεμβρίου προκειμένου να δώσει το «παρών» στην επίσημη παρουσίαση της αγωνιστικής σειράς AQRACE της Aquarapid.

Ο Τσεχ αποτελεί σύμβολο για το άθλημα, όχι μόνον στη χώρα του όπου έχει σαρώσει το βραβείο του καλύτερου κολυμβητή επί χρόνια, αλλά και για την παγκόσμια κολύμβηση, όντας ένας εκ των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων αθλητών.

Ο γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου 1985, Ούγγρος άσος, κάτοχος έξι ολυμπιακών μεταλλίων σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις, κάνει ένα διάλειμμα από την προετοιμασία του και θα επισκεφτεί τη χώρα μας. Οι Έλληνες λάτρεις του αθλήματος, θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά, να συνομιλήσουν μαζί του αλλά και να φωτογραφηθούν πλάι σε ένα αστέρι παγκόσμιας εμβέλειας. Όλα αυτά στο Poolsport Shop του ΟΑΚΑ το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 12:00.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA