Με τη Διονυσία Κουρέτα σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς σημείωσε επτά γκολ, η ΝΕ Πατρών του Μιχάλη Λαζαρίδη πέρασε από την έδρα της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Η Κουρέτα σημείωσε τα επτά από τα δέκα γκολ της ομάδας της, με τη ΝΕΠ να διατηρεί συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ και έφτασε στη νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Πατρινές ανέβηκαν στους 21 βαθμούς, ενώ το σύνολο του Μάρκο Μίτσιτς παρέμεινε στους 7, αναμένοντας το πότε θα μπορέσει να αγωνιστεί η νέα της μεταγραφή, Άνα Πάολι, καθώς και η Μαρία Ντάσιου που δεν αγωνίστηκε το Σάββατο κόντρα στην πρώην ομάδα της, ωστόσο από εδώ και στο εξής θα φορέσει κανονικά το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι.

ΑΕΚ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 6-10

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 3-3, 0-2

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι 1, Φέλλα, Γεωργίου 1, Μπινιάρη, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα 1, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη, Πετεινάτου, Μιχαηλίδου 2.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Λέβι, Ευφρ. Τσιμάρα 2, Μ.Μπαλάτσα 1, Μαρία Πετάση, Κουρέτα 7, Μοίραλη, Ν.Μπαλάτσα, Γκέκα, Παρασκευοπούλου, Σχίζα, Μιχαλάτου, Ρακ.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Δήμητρα Ασιλιάν