Εποχή Λούδη στον ΓΣ Περιστερίου!

by Aquafeed 24

Την τεχνική ηγεσία του ΓΣ Περιστερίου στην ιστορική, πρώτη του χρονιά στην Α1 κατηγορία ανδρών θα αναλάβει ο Κώστας Λούδης, όπως σας κάνει γνωστό το #Aquafeed24.

Ο έμπειρος προπονητής, ύστερα από το άκρως επιτυχημένο πέρασμα του από τον ΝΟ Βουλιαγμένης με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό το 2017, επιστρέφει στους πάγκους, με στόχο να οδηγήσει το Περιστέρι στην εύκολη παραμονή.

Η παραίτηση του Αρσένη Μαρούλη προκάλεσε αίσθηση, καθώς είχε συνδέσει το όνομά του με τον σύλλογο και εκείνος έκανε το παν για να μπει το Περιστέρι στον χάρτη της ελληνικής υδατοσφαίρισης, ωστόσο οι υπεύθυνοι του τμήματος έδρασαν άμεσα και κατάφεραν να βρουν… λίρα εκατό στο πρόσωπο του Κώστα Λούδη, ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων τεχνικών με μεγάλη καριέρα ως παίκτης και μόνο επιτυχίες όπου έχει προπονήσει έως σήμερα.

Το project «ΓΣ Περιστερίου στην Α1 ανδρών» ξεκινάει με τον Κώστα Λούδη να παραλαμβάνει μια ομάδα που δεν «έχτισε» ο ίδιος, όσον αφορά τις μονάδες, ωστόσο καλείται να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA