Η έρευνα του #AQF24 όσον αφορά τη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μάζη επιβεβαιώθηκε ύστερα από περίπου 24 ώρες, καθώς η «Ένωση» ανακοίνωσε επίσημα το κοινή συναινέσει «διαζύγιο» της με τον έμπειρο προπονητή.

Δεν συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μάζης

Παράλληλα, ο σύλλογος της ΑΕΚ με τη ραγδαία βελτίωση τα τελευταία χρόνια σε Α1 ανδρών και Α1 γυναικών, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης, ενημέρωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, με στόχο να συνεχίσει ο «Δικέφαλος» την πορεία του στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και στην εξέλιξη των υποδομών του.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης, Δημήτρη Μάζη, τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΑΕΚ πιστή στο μακροχρόνιο όραμά της θα ανακοινώσει σύντομα τον νέο προπονητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης, ο οποίος θα συμβάλλει στην υλοποίηση της ανάπτυξης των υποδομών και της καταξίωσης της «Ένωσης» στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Facebook Comments