Ακόμη μια επιβεβαίωση για το κορυφαίο Μέσο για τον Υγρό Στίβο, καθώς ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας, όπως σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το #AQF24.

O Αργύρης Θεοδωρόπουλος θα οδηγήσει τη Γλυφάδα σε μια νέα εποχή, ενώ η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αποτελεί αναμφίβολα πρόκληση για τον ίδιο, καθώς για πρώτη φορά θα καθοδηγήσει μια γυναικεία ομάδα.

#Transfersroom: Ισχυρό σενάριο για τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο στον ΑΝΟΓ!

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΝΟΓ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας μας ομάδας.

Ο Αργυρης έχει ένα πλούσιο παλμαρέ ως παίκτης (έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, στο Π. Φάληρο τον ΠΑΟ και την Χίο) και είναι Ολυμπιονίκης με την εθνική μας ομάδα, με την οποία έχει συμμετάσχει σε 3 Ολυμπιακούς αγώνες (2004, 2008, 2012), ενώ έχει κατακτήσει και 1 χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2005).
Πέρυσι ήταν τεχνικός της ομάδας του Π. Φαλήρου στην Α1 των ανδρών, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες του ΑΟΠΦ.

Αργύρη καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΝΟΓ. Σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την γυναικεία μας ομάδα.