Προς ακόμη μια επιβεβαίωση των πληροφοριών του #AQF24 ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αμερικανού περιφερειακού – Benjamin Stevenson από τον Παναθηναϊκό, με τον 28χρονο διεθνή των ΗΠΑ να γίνεται… ξανά κάτοικος Ελλάδας, έχοντας συνεργαστεί και παλαιότερα με τον Δημήτρη Μάζη.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και αποτελώντας μια κατάλληλη προσθήκη στο σύνολο των «Πρασίνων» ο Στίβενσον αποτελεί τον δεύτερο ξένο παίκτη του Παναθηναϊκού για φέτος, μετά τον τερματοφύλακα – Ντιμίτρι Ριστίτσεβιτς που θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του «τριφυλλιού».

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Benjamin Dutch Stevenson για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το ανδρικό τμήμα πόλο.
Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε το «τριφύλλι» με την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού Benjamin Stevenson που αγωνίζεται ως περιφερειακός.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή, μέλος της Εθνικής Αμερικής με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σε πολλά Ευρωπαϊκά διασυλλογικά πρωταθλήματα. Ο Stevenson διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν. Εύχομαι να μπορέσω από την πλευρά μου να συνεισφέρω στις επιτυχίες ενός τόσο σπουδαίου Συλλόγου όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Το βιογραφικό του:

University of the Pacific

Sydney Uni Lions

Navarra

C.E. Mediterrani

Γλυφάδα

Olympic Nice

Posillipo».