Ήδη από τα τέλη Ιουνίου, το #AQF24 είχε εξασφαλίσει αποκλειστικές πληροφορίες για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson και για ακόμη μια φορά – επιβεβαιωνόμαστε! Οι δίδυμες αδελφές – Ηρώ και Μελίνα Καρυπίδου φορούν με κάθε επισημότητα το σκουφάκι του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, έχοντας ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας από την πρώτη κιόλας μέρα. Οι 24χρονες αθλήτριες που αγωνίζονται κυρίως στην περιφέρεια, συνεργάζονται ξανά με τον επικεφαλής τεχνικό του Αλίμου – Πάνο Βέργο, ερχόμενες από τον ΠΑΟΚ όπου την περασμένη χρονιά ολοκλήρωσαν στην 7η θέση της Α1 Γυναικών και θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ στο παρθενικό ευρωπαϊκό ταξίδι των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων.

Η ανακοίνωση του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson:

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών, ανακοινώνουν με χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με τις αδελφές, Μελίνα και Ηρώ Καρυπίδου, για την σεζόν 2023-2024!

Οι δίδυμες αδελφές, γεννημένες στις 30/11/1999, που μέχρι πέρσι φορούσαν το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, εντάσσονται στο ιδιαίτερα ενισχυμένο σύνολο του Πάνου Βέργου, όπου αμφότερες θα προσφέρουν πολύτιμο έργο στην περιφέρεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson. Ξεκινώντας από τις Ακαδημίες του Ηρακλή, όπου ξεχώρισαν για το ταλέντο και την οξυδέρκειά τους, οι Ηρώ και Μελίνα αγωνίζονται διαχρονικά αχώριστες στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού Πρωταθλήματος, έχοντας κατακτήσει την 7η θέση (με τον ΠΑΟΚ) στην Α1 Γυναικών το 2022-2023, ενώ τα προηγούμενα χρόνια άφησαν το στίγμα τους τόσο στο ΝΟ Λάρισας (2019-2022), όσο και στο ΝΟ Ρεθύμνου (2016-2019). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μελίνα Καρυπίδου αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της επίθεσης ως αριστερόχειρας, ενώ η αδελφή της – Ηρώ έχει αναπτύξει εξίσου μεγάλες ικανότητες στο σκοράρισμα από την αριστερή πλευρά.

Έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην Α1 Γυναικών και συνεργαστεί με τον Πάνο Βέργο την περασμένη χρονιά, οι αδελφές Καρυπίδου θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην παρθενική του συμμετοχή στην Ευρώπη και τα προκριματικά του LEN Champions League, προετοιμαζόμενες πυρετωδώς από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.

Ηρώ και Μελίνα, σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson!