Επιβεβαίωση #AQF24: «Έκλεισε» για ακόμη έναν χρόνο την Ριτζ η Βουλιαγμένη!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Απόλυτη επιβεβαίωση θέματος ωρών για το #Aquafeed24 η επίσημη ανανέωση της Έιμι Ριτζ με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, με την Αυστραλή διεθνή να συμφωνεί για ακόμη μια σεζόν με το σκουφάκι του ΝΟΒ (3η διαδοχική) κλείνοντας έτσι το πολύ δυναμικό τρίδυμο ξένων παικτριών.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΝΟΒ: 

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με χαρά, την επέκταση της συνεργασίας τους με την Αυστραλή περιφερειακό, Έιμι Ριτζ.

Η 27χρονη διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας θα συνεχίσει να φορά το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και το 2023-2024, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στο σύνολο της Κικής Λιόση την περασμένη χρονιά (όπως και το 2021-2022) – ούσα πλέον μια περιζήτητη all-around παίκτρια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Έιμι Ριτζ αποτελεί βασικό πυλώνα της άμυνας και της επίθεσης του Ν.Ο.Β., κατακτώντας με την γυναικεία ομάδα το ασημένιο μετάλλιο στο πρωτάθλημα της Α1 για το 2023, καθώς και την 2η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ το 2021 είχε συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου της, η Έιμι Ριτζ δήλωσε στο nov.gr: «Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω για τρίτη σεζόν στην οικογένειά μου στη Βουλιαγμένη. Ελπίζουμε να χτίσουμε πάνω στα αποτελέσματα της περσινής σεζόν, με στόχο την πρόκριση στο Final Four του Champions League»!

Έιμι, συνεχίζουμε μαζί»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA