Επιτέλους κάτι σύγχρονο!

by Aquafeed 24

Επιτέλους ένα τμήμα πόλο στην Ελλάδα, πέραν αυτών του Ολυμπιακού, ξεκινάει κάτι πρωτοποριακό και κυρίως σύγχρονο, στα βήματα δημοφιλέστερων αθλημάτων.

Συγκεκριμένα, ο Εθνικός Πειραιώς προχώρησε για το ανδρικό τμήμα σε συνεργασία με το σχεδιαστικό studio Point Six, το οποίο θα δίνει motion graphics presentations στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε έναν χώρο που βρίσκεται 100 χρόνια πίσω και το διαδίκτυο ακόμη αποτελεί «ταμπού» για ορισμένους, ο Εθνικός αντιλαμβάνεται πλήρως την ανάγκη προβολής μέσω των Social Media.

Επόμενο βήμα, για όλες τις ομάδες όχι μόνο για τον Εθνικό, που θα μπορούσε να ενισχύσει την προβολή των πρωταθλημάτων είναι η παροχή Wifi στους ελάχιστους δημοσιογράφους που ασχολούνται με την υδατοσφαίριση, κάτι που εννοείται σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα σπορ στην Ελλάδα, αλλά στο πόλο ορισμένοι νομίζουν ότι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να πληρώνουν από την τσέπη τους για να γράφουν. Δεν σας τα έχουν πει καλά.

Η ανακοίνωση:

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική και πρωτοπόρο συνεργασία,προχώρησε το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. Το σχεδιαστικό studio «Point Six «, ανέλαβε τη δημιουργία motion graphics presentation, για το τμήμα του συλλόγου μας.

Η παρουσίαση αθλητικών δεδομένων μέσω των motion graphics στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η πλέον αναπτυσσόμενη και η επιλογή των κορυφαίων αθλητικών οργανισμών ανά τον κόσμο (π.χ. Barcelona FC, Liverpool FC. Boca Juniors, Inter FC κτλ.)
Ο Εθνικός ΟΦΠΦ έρχεται να πρωτοπορήσει σε αυτόν τον τομέα και να γίνει ο πρώτος Ελληνικός σύλλογος που θα προβάλλει την πορεία της ομάδος του πόλο με αυτόν τον τρόπο.
Το studio Point Six είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δημιουργεί αθλητικά motion graphics και παρουσίαση αθλητικών δεδομένων μέσα απο το sport animation.
Η συνεργασία περιλαμβάνει δύο τύπους Video :
1) Promo video presentation και
2) Post game presentation, οπού μπορούν οι φίλοι του Εθνικού να βλέπουν προβολή για τα επερχόμενα παιχνίδια καθώς και τα αποτελέσματα των παιχνιδιών εμπλουτισμένα!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA