Με νίκη συνέχισε και έκλεισε παράλληλα (πριν από τη διακοπή των εορτών) τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας 15-7 του ΓΣ Περιστερίου για την 12η αγωνιστική του Β Ομίλου της Α1 Ανδρών, σε ένα παιχνίδι που σηματοδότησε την επιστροφή του Άγγελου Φώσκολου στην «δράση», σκοράροντας μάλιστα και τρία τέρματα! 

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη πήρε τα ηνία του αγώνα από νωρίς, καταφέρνοντας να βρει πολύ καλό ρυθμό στην επίθεση, προηγούμενη έτσι στο ημίχρονο με 8-4, σκορ το οποίο κατάφερε να επεκτείνει στη συνέχεια και να φτάσει στο αποτέλεσμα που τον φέρνει στους 28 βαθμούς και στην δεύτερη θέση του Β’ Γκρουπ, ενώ το σύνολο του Κώστα Λούδη, παρά την ήττα έμεινε στην τρίτη θέση και τους 21 βαθμούς, ενώ ταυτόχρονα είδε έναν αθλητή του, τον Άγγελο Φώσκολο να επιστρέφει δυνατός και υγιής μετά την περιπέτεια που πέρασε, βοηθώντας την ομάδα του από την πρώτη στιγμή. Πρώτος σκορερ της αναμέτρησης ήταν ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς με 4 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 2-1, 4-1, 3-2

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 4, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 2, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Χρυσοσπάθης 1, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.